Pohankové těstoviny jsou přirozeně bezlepkové a snadno stravitelné. Vhodné jako příloha nejen do salátů a pokrmů na sladko. Velmi rychlá příprava a skvělá chuť!
Je přirozeně bezlepkovou potravinou s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Krupice pohanková je vyráběna velice šetrným způsobem – mechanickým loupáním, aby byly zachovány původní chuťové hodnoty pohanky.
Je přirozeně bezlepková potravina s velkým obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Hodí se do hotových polévek, vývarů jako příloha, k přípravě kaší, pomazánek.
Pohanka kroupa je přirozeně bezlepková a velmi snadno stravitelná. Hodí se nejen do polévek ale také na kaše, pomazánky, k zapékání, jako příloha k pokrmům. Pohanka obsahuje rutin, který příznivě působí na žilní problémy.
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu.