Italské semolinové těstoviny Farfalle neboli motýlci se vyrábějí sevřením dvou stran malého obdélníčku směrem ke středu. Tento kreativní tvar je vhodný k přípravě pokrmů, kde chcete podtrhnout barvy ingrediencí či omáčky.
Italské semolinové těstoviny Fusilli jsou typickým tvarem na jihu Itálie. Název a tvar spirály se liší mezi jednotlivými regiony této části Itálie podle místní gastronomické tradice. Tento typ těstovin je velmi univerzální.
Ať už je podáváte s mořskými plody, rajčaty nebo na pestem jsou italské semolinové těstoviny RUMMO Linguine tím nejlepším představitelem italské klasiky, kterou milují lidé po celém světě.
Italské semolinové těstoviny Penne Rigate jsou jedním z nejvyužívanějších tvarů v italské kuchyni vůbec. Tyto rýhované trubky se perfektně kombinují se všemi typy omáček, od klasiky po moderní kreativní interpretace.
lt;p style= text-align: justify; >Ať už je podáváte s mořskými plody, rajčaty nebo na pestem jsou italské semolinové těstoviny RUMMO Spaghetti tím nejlepším představitelem italské klasiky, kterou milují lidé po celém světě.
Vaječné cannelloni jsou válcovité těstoviny, které se v italské kuchyni obvykle podávají zapečené s náplní a překryté omáčkou.
Orzo neboli těstovinová rýže je vynikající pro přípravu kojenecké stravy. Použít ji můžete do polévek, jako přílohu nebo si z ní můžete připravit rizoto či salát.
Užijte si pravou italskou kuchyni s bezlepkovými pennette rigate od Rummo. Tyto těstoviny z červené čočky a celozrnné rýže jsou ideální jako příloha k zeleninovým omáčkám.
Rummo Fusilli z cizrny jsou výjimečné těstoviny z toskánské cizrny a celozrnné rýže. S vysokým obsahem bílkovin a minerálů jsou skvělé pro vegetariánské pokrmy. Vhodné pro přípravu alla puttanesca!
Ať už je podáváte s mořskými plody, rajčaty nebo na pestem jsou italské bezlepkové těstoviny RUMMO Spaghetti tím nejlepším představitelem italské klasiky, kterou milují lidé po celém světě.
Italské bezlepkové těstoviny Penne Rigate jsou jedním z nejvyužívanějších tvarů v italské kuchyni vůbec. Tyto rýhované trubky se perfektně kombinují se všemi typy omáček, od klasiky po moderní kreativní interpretace.
Italské bezlepkové těstoviny Fusilli jsou typickým tvarem na jihu Itálie. Název a tvar spirály se liší mezi jednotlivými regiony této části Itálie podle místní gastronomické tradice. Tento typ těstovin je velmi univerzální.
Měkké a chutné noky z čerstvých 100% italských brambor.
Složení: Celozrnná rýže 36%, žlutá kukuřice 32,5%, bílá kukuřice 20%, bramborový škrob 3%, emulgátor E471. Alergeny: může obsahovat stopy sóji a luštěnin. Dovozce: Del Buono s.r.o. Radimovická 1773/15 Praha 4,149 00, www.delbuono.cz Výrobce: Rummo S.p.A Contrada Ponte Valentino 82100 Beneveto, Itálie.
Fusilli, česky také vřetena, mají legendární spirály, které zachycují omáčku a jsou skvělou volbou pro Vaši oblíbenou omáčku nebo do těstovinového salátu. Bezlepkové Fusilli jsou určeny pro celiaky a lidi s nesnášenlivostí lepku přičemž postup přípravy je stejný jako u klasických těstovin a stejné jsou i jejich vlastnosti a chuť po uvaření. Složení: Celozrnná rýže 36%, žlutá kukuřice 32,5%, bílá kukuřice 20%, bramborový škrob 3%, emulgátor E471. Alergeny: může obsahovat stopy sóji a luštěnin. Výživové úda