Spirálový hnětač IMR 20 je jednorychlostní model s odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 16 litrů (naplň celková max 12 kg). Výkon hnětače je 48 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem. Model hnětače IMR 20 je určen poue pro lehký provoz.
Spirálový hnětač IMR 20 je jednorychlostní model s odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 22 litrů (naplň celková max 17 kg). Výkon hnětače je 56 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem. Model hnětače IMR 20 je určen pouze pro lehký provoz.
Pizza pec jednokomorová PLUS XL 4 vhodná pro přípravu čerstvé pizzy. Pizza pec s kapacitou 4 pizzy o průměru 35 cm, čela pece a dveří v nerezovém provedení, komora se šamotovým dnem. Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa.
Pizza pec dvoukomorová PLUS XL 4 vhodná pro přípravu čerstvé pizzy. Pizza pec s kapacitou 4 + 4 pizzy o průměru 35 cm, čela pece a dveří v nerezovém provedení, komora se šamotovým dnem. Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa.
Pizza pec jednokomorová PLUS XL 4 DIGITAL se snadným digitálním ovládáním, které umožňuje přesné nastavení teploty v komoře. Pizza pec s kapacitou 4 pizzy o průměru 34 cm.
Pizza pec dvoukomorová PLUS XL 44 DIGITAL se snadným digitálním ovládáním, které umožňuje přesné nastavení teploty v komoře. Pizza pec s kapacitou 4 + 4 pizzy o průměru 34 cm.
Pizza pec BASIC 4 vhodná pro přípravu čerstvé pizzy. Pizza pec s kapacitou 1 pizza o průměru 32 cm, čela pece a dveří v nerezovém provedení, komora se šamotovým dnem. Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa, osvětlení vnitřního prostoru.
Dvoupatrová pizza pec BASIC 2/50 vhodná pro přípravu čerstvé pizzy. Pizza pec s kapacitou 2 pizz o průměru 45 cm, čela pece a dveří v nerezovém provedení, komora se šamotovým dnem. Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa.
Pizza pec BASIC XL 3L 600 vhodná pro přípravu čerstvé pizzy. Pizza pec s kapacitou 3 pizzy o průměru 35 cm, čela pece a dveří v nerezovém provedení, komora se šamotovým dnem. Mechanický termostat a časovač ovládá zvlášť spodní a zvlášť horní tělesa.
Vyvalovací lisy DSA jsou v celonerezovém provedení, vybaveny 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených šikmo nad sebou a tvarovací závaží. Ovládání mechanické, nebo u modelu TOUCH AND GO (T.GO) s jedinečným ovládáním, které díky senzorům rozpozná vložení těsta a automaticky spustí...
Vyvalovací lisy na těto. Model je komplet v robustním celonerezovém provedení, 2 páry polohovatelných plastových lisovacích válců uložených paralerně nad sebou, bez tvarovacího zařízení vhodné pro větší hmotnosti, hranatý a delší tvar těsta. Součástí zařízení (v ceně) je elektrický nožní ovládací ...
Spirálový hnětač IRV 15 s variátorem pro plynulou regulaci otáček, s odmínatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 16 litrů (naplň celková max 12 kg). Výkon hnětače je 48 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem.
Pizza pec BASIC XL 2L 600 vhodná pro přípravu čerstvé pizzy. Pizza pec s kapacitou 2 pizzy o průměru 35 cm, čela pece a dveří v nerezovém provedení, komora se šamotovým dnem. Mechanický termostat a časovač ovládá zvlášť spodní a zvlášť horní tělesa.
Spirálový hnětač IMR 10 je jednorychlostní model s pevnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou. Objem díže je 10 litrů (naplň celková max 8 kg). Výkon hnětače je 35 kg/h, hnětač je ovládám bezpečnostními tlačítky START/STOP a časovačem. Model hnětače IBM10 je určen pouze pro lehký provoz.
Pizza pec BASIC 2/40 vhodná pro přípravu čerstvé pizzy. Pizza pec s kapacitou 1 +1 pizza o průměru 34 cm, čela pece a dveří v nerezovém provedení, komora se šamotovým dnem. Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa, prosklené dveře, osvětlení vnitřního prostoru.