Medové mýdlo zvláčňuje a zjemňuje pleť, obsahuje med, který hydratuje a je vhodné i pro naše nejmenší.
Působí blahodárně na pokožku náchylnou na plísně a ekzémy.
Luxusní mýdlo, je vhodné i na problémovou pleť.
Propolis má protizánětlivé, bolesti zmírňující účinky, ničí bakterie, bacily, viry. Zvyšuje obranyschopnost organismu, užívá se při celkovém oslabení, při různých zánětlivých onemocněních, při rýmě, nachlazení, akné.
• pořádná porce síly• český med• snadné a rychlé použití
• obsahuje 3% čerstvé mateří kašičky• český vynikající med• příjemná chuť• lidově včelagra
Zázvor lékařský je tropická bylina, která obsahuje významné silice a pryskyřičné látky. V Číně a Japonsku patří mezi důležité léčivé rostliny. Působí mimo jiné na průduškové astma, tuberkulózu, vysoký tlak, jaterní choroby a jako povzbuzující prostředek. Je vynikající při kašli, nachlazení, k uvolnění hlenů, při žaludečních potížích, nevolnosti.
Žen šen má blahodárný vliv na celý organismus. Působí jako stimulans na centrální nervovou soustavu a tím zmírňuje projevy duševního a fyzického vyčerpání, zlepšuje schopnost organismu odolávat nemocem a stresům, zvyšuje imunitu organismu, normalizuje krevní tlak, působí jako silný antioxydant a brání organismus proti vlivu volných radikálů.
• balzám pro organismus• bohatá na kofein• kvalitní český med
Rakytník má vysoký obsah vitamínu C a A, stopových prvků, biologicky aktivních látek, tříslovin, olejů atd. Je vynikající při rekonvalescenci, plicních, žaludečních, střevních a kloubních onemocnění, při slabostech a snížené odolnosti organismu.
Propolis má protizánětlivé účinky, poradí si s bakteriemi, bacily a viry.
Pyl je vhodný na snížení tlaku, snížení hladiny cholesterolu v krvi, podporuje tvorbu červených krvinek, stavbu kostí, zubů a nervů, upravuje činnost střev, užívá se při a proti onemocnění prostaty, zánětech horních cest dýchacích, nervových onemocnění, poruchách trávení apod. Je to vynikající pramen energie v zimě a na jaře. Více viz. herbář
Medovina vzniká kvašením květového medu za použití speciálních kvasinek. Při výrobě se nepoužívá tepelné úpravy a tím je zaručeno zachování významných látek včelího medu.
Medové víno vzniká kvašením lesního medu za použití speciálních kvasinek bez přídavku cukru.
Medové víno vzniká kvašením akátového medu za použití speciálních kvasinek bez přídavku cukru.