Vinný ocet temné mahagonové barvy z vyzrálého sherry Oloroso. 10 let v sudech z amerického dubu dodává octu nádherný charakter typický pro dlouhé stárnutí. Ve vůni se tak odráží dřevo, ořechy a kůže. V chuti je vyvážený, kulatý a široký, s nasládlými tóny sherry. Vůně a chuť: Intenzivní a nasládlý ocet s dřevitým a ořechovým aroma.
Zrání v dubových sudech, lehké dřevité aroma a komplexní nasládlá chuť odrážející obsažené sherry Pedro Ximénez – to je delikátní balzamikový ocet Reserva. Krémově hutná struktura i temná barva se zlatavými odlesky dávají jasně najevo, že se jedná o patřičně vyzrálý ocet té nejvyšší kvality. Vůně a chuť: Intenzivní, lehce pikantní a nasládlý balzamikový ocet s dřevitým aroma.
Arbequina aneb oliva par excellence z údolí Ebro a jedna z nejznámějších španělských odrůd. Má intenzivní nasládlou chuť, nízkou kyselost a ovocnou vůni s tóny mandlí. Díky pevné textuře a výrazné chuti zazáří nejen samotné, ale také v jídle či pečivu.
Nedokážete se rozhodnout pro 1 konkrétní odrůdu či barvu? Ochutnejte je všechny. Směs zelených a černých oliv 4 nejznámějších španělských odrůd (Gordal, Arbequina, Negra a Manzanilla) v jemně slaném láku. Vynikající mix chutí a barev, které uspokojí každého gurmána.
Vymazlete si (nejen) nedělní rodinný oběd pomocí domácí salsy ze smažených organicky pěstovaných rajčat. Výroba salsy respektuje všechny tradiční postupy, díky čemuž vás omáčka překvapí příjemnou texturou a vyváženou, výraznou chutí. Skvělá na těstoviny, pizzu nebo jen tak večer k televizi k nachos.
Už jste někdy ochutnali pravý bílý chřest z Navarry? Světový pojem a absolutní špička mezi chřesty! Vyniká jemností a příjemně nahořklou chutí. Extra tlustý, bez vláken a umělých přísad. Jen tradiční metodou zavařený chřest ve své nejchutnější podobě.