Sada forem na přípravu dezertů semifreda za studena zn. Pavoni Itálie. Celkem 2 x 4 kusy (8 kusů) Součástí je plastový vytlačovač na 4ks a vykrajovátko nerez příslušného tvaru viz. foto Tác: 40x17, v.4cm (tvar-cca 105g) 12 ks = dort prům: 24cm Velikost porce: 62 x 117 mm Postup přípravy semifreda: Vykrajovátkem vykrojíme z piškotového plátu tvar a umístíme jej do formy. Z piškotového plátu nadekorovaného transferovou folií si nakrájíme pásky na vyložení boku formy. Výšku pásku zvolíme dle
Sada forem na přípravu dezertů semifreda za studena zn. Pavoni Itálie. Celkem 64 kusů (16x4 kusy) Rozměr celého tácu 40x40 cm Velikost semifred výška 2,5 cm , velikost 4,6 x 4,6 cm Součástí je plastový vytlačovač a vykrajovátko nerez příslušného tvaru. Tác je součástí sady. Postup přípravy semifreda: Vykrajovátkem vykrojíme z piškotového plátu tvar a umístíme jej do formy. Z piškotového plátu nadekorovaného transferovou folií si nakrájíme pásky na vyložení boku formy. Výšku pásku zvolíme dle
Sada forem na přípravu dezertů semifreda za studena zn. Pavoni Itálie. Celkem na 20 kusů . Rozměr celého tácu 34x39 cm Velikost semifred výška 4 cm , slzy 8,8x 6 cm Součástí je plastový vytlačovač a vykrajovátko nerez příslušného tvaru. Tác je součástí sady. Postup přípravy semifreda: Vykrajovátkem vykrojíme z piškotového plátu tvar a umístíme jej do formy. Z piškotového plátu nadekorovaného transferovou folií si nakrájíme pásky na vyložení boku formy. Výšku pásku zvolíme dle potřeby,
Sada forem na přípravu dezertů semifreda za studena zn. Pavoni Itálie. Celkem 64 kusů (16x4 kusy) Rozměr celého tácu 40x40 cm Velikost semifred výška 2,5 cm , prům. 5,8cm x 3,9cm Součástí je plastový vytlačovač a vykrajovátko nerez příslušného tvaru. Tác je součástí sady. Postup přípravy semifreda: Vykrajovátkem vykrojíme z piškotového plátu tvar a umístíme jej do formy. Z piškotového plátu nadekorovaného transferovou folií si nakrájíme pásky na vyložení boku formy. Výšku pásku zvolíme dle
Sada forem na přípravu dezertů semifreda za studena zn. Pavoni Itálie. Celkem na 20 kusů . Rozměr celého tácu 34x39 cm Velikost semifred výška 4 cm , srdce 6,5 cm Součástí je plastový vytlačovač a vykrajovátko nerez příslušného tvaru. Tác je součástí sady. Postup přípravy semifreda: Vykrajovátkem vykrojíme z piškotového plátu tvar a umístíme jej do formy. Z piškotového plátu nadekorovaného transferovou folií si nakrájíme pásky na vyložení boku formy. Výšku pásku zvolíme dle potřeby, případně
Sada forem na přípravu dezertů semifreda za studena zn. Pavoni Itálie. Celkem 64 kusů (16x4 kusy) Rozměr celého tácu 40x40 cm Velikost semifred výška 2,5 cm , prům. 6cm x 3,8cm Součástí je plastový vytlačovač a vykrajovátko nerez příslušného tvaru. Tác je součástí sady. Postup přípravy semifreda: Vykrajovátkem vykrojíme z piškotového plátu tvar a umístíme jej do formy. Z piškotového plátu nadekorovaného transferovou folií si nakrájíme pásky na vyložení boku formy. Výšku pásku zvolíme dle
Sada forem na přípravu dezertů semifreda za studena zn. Pavoni Itálie. Celkem 64 kusů (16x4 kusy) Rozměr celého tácu 40x40 cm Velikost semifred výška 2,5 cm , 5,5 x 3,5 cm Součástí je plastový vytlačovač a vykrajovátko nerez příslušného tvaru. Tác je součástí sady. Postup přípravy semifreda: Vykrajovátkem vykrojíme z piškotového plátu tvar a umístíme jej do formy. Z piškotového plátu nadekorovaného transferovou folií si nakrájíme pásky na vyložení boku formy. Výšku pásku zvolíme dle potřeby,
Sada forem na přípravu dezertů semifreda za studena zn. Pavoni Itálie. Celkem 64 kusů (16x4 kusy) Rozměr celého tácu 40x40 cm Velikost semifred výška 2,5 cm , průměr 4 cm Součástí je plastový vytlačovač a vykrajovátko nerez příslušného tvaru. Tác je součástí sady. Postup přípravy semifreda: Vykrajovátkem vykrojíme z piškotového plátu tvar a umístíme jej do formy. Z piškotového plátu nadekorovaného transferovou folií si nakrájíme pásky na vyložení boku formy. Výšku pásku zvolíme dle potřeby,
Rozměr 37 x 27 cm Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Rozehřátou čololádu natřeme na transferovou fólii (položenou dekorem směrem vzhůru), její velikost si můžeme podle potřeby upravit. Nařežeme si potřebné tvary a případně ještě podle potřeby vytvarujeme. Po ztuhnutí čokolády fólli opatrně sloupneme. Postup: 1: Naneseme rozehřátou čokoládu na folii (obrácenou vzorem směrem vzhůru) 2: Čokoládu pečlivě rozetřeme po
Rozměr 37 x 27 cm Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Rozehřátou čololádu natřeme na transferovou fólii (položenou dekorem směrem vzhůru), její velikost si můžeme podle potřeby upravit. Nařežeme si potřebné tvary a případně ještě podle potřeby vytvarujeme. Po ztuhnutí čokolády fólli opatrně sloupneme. Postup: 1: Naneseme rozehřátou čokoládu na folii (obrácenou vzorem směrem vzhůru) 2: Čokoládu pečlivě rozetřeme po
Rozměr 34 x 28 cm Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Rozehřátou čololádu natřeme na transferovou fólii (položenou dekorem směrem vzhůru), její velikost si můžeme podle potřeby upravit. Nařežeme si potřebné tvary a případně ještě podle potřeby vytvarujeme. Po ztuhnutí čokolády fólli opatrně sloupneme. Postup: 1: Naneseme rozehřátou čokoládu na folii (obrácenou vzorem směrem vzhůru) 2: Čokoládu pečlivě rozetřeme po
Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Rozehřátou čololádu natřeme na transferovou fólii (položenou dekorem směrem vzhůru), její velikost si můžeme podle potřeby upravit. Nařežeme si potřebné tvary a případně ještě podle potřeby vytvarujeme. Po ztuhnutí čokolády fólli opatrně sloupneme. Rozměr - 34x28cm