Tato praktická chladicí mřížka od Patisse má nepřilnavý povrch, což zajišťuje, že se vaše korpusy nezachytí na mřížce
Skvělá pomůcka na tvoření karamelových nití kolem dortu nebo na skládaný dezert jménem Croquembouche (se skládá z malých profiterolků z odpalovaného těsta, naplněných krémem a slepených karamelem. Karamel zaručuje to správné křupnutí a šlehačkou naplněné mini větrníčky alias profiterols k tomu kontrastují vláčností)
Nerezová šlehací metla od Patisse je ideální ke šlehání a zpracování studených a horkých pokrmů
Jedinečný tvar formy Premium Patisse na pečení bábovky!
Nastavitelná forma nejen na biskupský chlebíček Nastavit se dá od délky 20 cm až do 35 cm
Mřížka na chladnutí dortových korpusů, bábovek Rozměry: 32 cm
Šikovná rozevírací forma na pečení od Patisse s vysokým okrajem
Rozevírací dortová forma kruh z nepřilnavého povrchu
Šikovná rozevírací forma na pečení od Patisse s vysokým okrajem
Jedinečný tvar formy Premium Patisse na pečení bábovky!
Vyrobte si svůj vlastní perníkový dům s touto soupravou od Patisse
Pečící papíry od Patisse jsou hotové listy pekárenského papíru, které můžete okamžitě použít k pečení cukrářských výrobků
Pečící podložka na makronky 48 předtištěných koleček
Které dítě nemá rádo pečení? Roztomilá sada z nepřilnavého povrchu
Rozevírací vyšší dortová forma z nepřilnavého povrchu