Káva Paraná Extra bar Premium je mezník mezi Arabikou a Robustou. Je vhodná pro zákazníky, kteří mají rádi vysoký poměr arabiky a nemají rádi přirozenou aciditu neboli kyselost. Tuto kyselost potlačí zmíněných 10% robusty, které zároveň vytvotí hezkou pěnu na espressu. Je vhodná jak pro kávu espresso tak i pro mléčné variace.
Káva Paraná Espresso Italiano 100% arabika se praží dlouho a do tmava, díky čemuž budete mít v espressu plné tělo a dlouhou a intenzivní chuť. Káva Paraná Espresso je vyrobena vlastní techniku pražení, která dodává kávě dlouho-trvající, čokoládovou chuť.
Káva Paraná Espresso 100% arabika se praží dlouho a do tmava, díky čemuž budete mít v espressu plné tělo a dlouhou a intenzivní chuť. Káva Paraná Espresso je vyrobena vlastní techniku pražení, která dodává kávě dlouho-trvající, čokoládovou chuť.
Káva Paraná Espresso 100% arabika se praží dlouho a do tmava, díky čemuž budete mít v espressu plné tělo a dlouhou a intenzivní chuť. Káva Paraná Espresso je vyrobena vlastní techniku pražení, která dodává kávě dlouho-trvající, čokoládovou chuť.
Káva Paraná Extra Bar, která je směsí 70% Arabiky a 30% Robusty, byla vyhlášena vítězem Coff? tasting 2008 pořádané Ústavem degustace kávy a italskou obchodní komorou v Brescii pro kvalitu a chuť směsi.
Káva Paraná Espresso 100% arabika se praží dlouho a do tmava, díky čemuž budete mít v espressu plné tělo a dlouhou a intenzivní chuť. Káva Paraná Espresso je vyrobena vlastní techniku pražení, která dodává kávě dlouho-trvající, čokoládovou chuť.