Kořenový dopekový chléb (460 g) Dopek je řemeslný chléb k dopečení. Zapomeňte na mražené polotovary. I doma si můžete upéct kvalitní chléb, kdykoliv na něj dostanete chuť. Dopek má křupavou kůrku a vláčnou střídkou. A jak voní! Dopéct ho můžete kdykoliv během 5 dní v pečicí troubě. Příprava nezabere ani 15 minut, čerstvý chléb tak máte vždy po ruce.
Dopek – kvasový chléb k dopečení 600 g Dopek je řemeslný zrající chléb k dopečení. Zapomeňte na mražené polotovary. I doma si můžete upéct kvalitní kvasový chléb, kdykoliv na něj dostanete chuť. Dopek má křupavou kůrku a vláčnou střídkou. A jak voní! Dopéct ho můžete kdykoliv během 7 dní v pečicí troubě. Příprava nezabere ani 15 minut, čerstvý chléb tak máte vždy po ruce.