Pohanková kaše patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně.
Směs na přípravu bezlepkového chleba se lněnou vlákninou. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků.
Směs na přípravu bezlepkového bramborového těsta. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků.
Bezlepková směs na přípravu vynikajícího rustikálního chleba. Čerstvý chléb pro celiaky ihned po ruce.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně.
Směs na přípravu bezlepkového chleba s chia semínky. Chutné rozšíření jídelníčku celiaků
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně
Instantní kaše Nomina jsou výrobky s výraznou nutriční hodnotou a lehkou stravitelností. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití.Instantní kaše představují moderní způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie.Pohankovou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a
Prosná kaše sestává z jahelné a kukuřičné mouky. Obě tyto obiloviny neobsahují gliadin (frakce glutenu) a jsou tak vhodné i pro celiaky.Instantní kaše Nomina jsou výrobky s výraznou nutriční hodnotou a mimořádně lehkou stravitelností. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Instantní kaše představují moderní způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Prosnou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané.
Instantní kaše Nomina jsou výrobky s výraznou nutriční hodnotou a mimořádně lehkou stravitelností. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití.Instantní kaše představují moderní způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie.Rýžovou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanliv
Rýžová instantní mouka má jemnou neutrální chuť a dobře váže tekutinu. Pro své vlastnosti je vhodná nejen k přípravě jednodruhové čistě rýžové kaše, ale má řadu dalších použití.
Jak z názvu vyplývá, je tento výrobek dobrou alternativou strouhanky k obalování při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. V trojobalu ho lze používat v kombinaci s rýžovou moukou. Kukuřičnou strouhanku můžeme použít také k přípravě různých panád a těstíček ke smažení. Výrobek může sloužit k zahušťování polévek, omáček, jako pojivo mletých mas či zeleninových karbanátků, k vysypávání formy při pečení. V cukrářské výrobě ho lze použít například v jablečném závinu (zahušťování jablečné náplně) nebo jako
Hrubá špaldová mouka Nominal má příjemnou oříškovou příchuť. Nesmí chybět při přípravě nadýchaných knedlíků, knedlíčků a noků, bramboráků, některých typů bábovek či drobenky.