Vysoce kvalitní kandované ovoce původem z Itálie, nám dovoluje tvrdit, že se jedná o to nejkvalitnější na našem trhu.
Kandovaná pomerančová kůra Co by byl tradiční biskupský chlebíček nebo sladká štola bez kandovaného ovoce? Vyzkoušejte přimíchat do svého pečení aromatickou kandovanou pomerančovou kůru, která dezertům přidá sladkost, lehkou štiplavost a svěží citrusovou vůni. Kůra nepotřebuje žádné další přípravy, stačí ji pouze přimíchat do těsta a nechat zapéct. Výsledný pokrm svou vůní pak přímo láká k zakousnutí.
Kandovaná citrónová kůra Co by byl tradiční biskupský chlebíček nebo sladká štola bez kandovaného ovoce? Vyzkoušejte přimíchat do svého pečení aromatickou kandovanou citrónovou kůru, která dezertům přidá sladkost, lehkou štiplavost a svěží citrusovou vůni. Kůra nepotřebuje žádné další přípravy, stačí ji pouze přimíchat do těsta a nechat zapéct. Výsledný pokrm svou vůní pak přímo láká k zakousnutí.
Kandované třešně červené Tyto plody jsou skutečnou třešničkou na dortu v nabídce sladkého kandovaného ovoce. Díky jejich výrazné chuti i barvě tvoří nejen lahodnou součást mnohých dezertů, ale také pozvednou jejich vzhled. Kandované třešně mají také skvělé využití v přípravě oblíbených koktejlů. Jejich chuť i lákavý vzhled si jednoduše zamilujete, zejména v hříšně dobrých čokoládových dezertech.
Vysoce kvalitní kandované ovoce původem z Itálie, nám dovoluje tvrdit, že se jedná o to nejkvalitnější na našem trhu.
Kandovaná pomerančová kůra Co by byl tradiční biskupský chlebíček nebo sladká štola bez kandovaného ovoce? Vyzkoušejte přimíchat do svého pečení aromatickou kandovanou pomerančovou kůru, která dezertům přidá sladkost, lehkou štiplavost a svěží citrusovou vůni. Kůra nepotřebuje žádné další přípravy, stačí ji pouze přimíchat do těsta a nechat zapéct. Výsledný pokrm svou vůní pak přímo láká k zakousnutí.
Kandovaná citrónová kůra Co by byl tradiční biskupský chlebíček nebo sladká štola bez kandovaného ovoce? Vyzkoušejte přimíchat do svého pečení aromatickou kandovanou citrónovou kůru, která dezertům přidá sladkost, lehkou štiplavost a svěží citrusovou vůni. Kůra nepotřebuje žádné další přípravy, stačí ji pouze přimíchat do těsta a nechat zapéct. Výsledný pokrm svou vůní pak přímo láká k zakousnutí.
Kandované třešně červené Tyto plody jsou skutečnou třešničkou na dortu v nabídce sladkého kandovaného ovoce. Díky jejich výrazné chuti i barvě tvoří nejen lahodnou součást mnohých dezertů, ale také pozvednou jejich vzhled. Kandované třešně mají také skvělé využití v přípravě oblíbených koktejlů. Jejich chuť i lákavý vzhled si jednoduše zamilujete, zejména v hříšně dobrých čokoládových dezertech.