Suché bílé víno z odrůdy Vernaccia, tradičně vinifikované postupem pro víno červené. Aroma bylinek a mandlí a bohaté patro s dlouhou dochutí tohoto vína skvěle doplní pokrmy středomořské kuchyně.
Nejryzejší ukázka stoprocentní odrůdy Vernaccia z oblasti San Gimignano. Bohatá vůně a dlouhotrvající chuť skvěle doplní předkrmy, pokrmy francouzské kuchyně založené na másle, dušené ryby a bílé maso.
Vernaccia z oblasti San Gimignano, která zrála ve francouzských barikových sudech. Bohaté bílé víno s neustále se rozvíjejícím aroma, plným tělem a dlouhou dochutí skvěle doplní sýrový talíř.
Klasické lehké Chianti z oblasti Colli Senesi – čerstvé, osvěžující, vybízející k další sklence a dokonale ladící ke středomořské kuchyni nebo pohodovému popíjení.
Klasické toskánské červené víno: mladé Sangiovese, které kvasilo v betonové nádrži a zrálo v barikových sudech. Výborné k různým masům od hovězího steaku přes jehněčí až po kachnu či vepřové.
Velké červené z Toskánska – Sangiovese, které dlouho kvasilo, poté zrálo v na dřevě, a nakonec na láhvi. Plná chuť, která skvěle doplní pokrmy z dušeného masa a zahřeje na těle i na duši.