Příslušenství k vozíkům HHB. držák talířů 4 x 320mm
Port USB k modelům(E) s grafickým-dotykovým ovládaním.
Kombinované chladící a ohřevné regenerační zařízení RRD. Určeno k udržení, uchování, připravených pokrmů (na talířích, nebo GN nádobách) v chlazeném stavu s možností následné automatické regenerace na výdejní teplotu pouze v jednom zařízení (dvě...
Prosklené dveře pro modely Moduline RRD-101E(7223645) a RRDC-101E(7223647).
Jednoduché, ale výkonné zařízení RB-105H určené pro tepelnou regeneraci připravených pokrmů v GN nádobách,popřípadě na talířích, nebo miskách. Zařízení je vybaveno snadným elektromechanickým ovládáním (panel H) umožňujícínastavení přesného.
Zařízení CSC-052E (10x GN1/1 nebo 5x GN2/1) pro pomalé vaření při nízké teplotě, k dlouhodobému vaření, udržení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k šetrnému udržení pokrmů v teplém stavu a následnému výdeji. Díky elektronické kontrole teplotě...
Elektrické nizkoteplotní zásuvky CSD určeny k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému výdeji. Díky elektronické kontrole teploty komory jádra (vybaveny vpichovou.
Elektrické nizkoteplotní zásuvky CSD určeny k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému výdeji. Díky elektronické kontrole teploty komory jádra (vybaveny vpichovou.
Elektrický udržovací a ohřevný zásobník HSH je určen k udržování pokrmů v teplém stavu. Díky přesné elektronické kontrole teploty , šetrnému statickému kruhovému topnému systému a možnosti odvlhčení komory je možno pokrmy udržovat a servírovat...
Elektrické udržovací a ohřevné zásuvky HSW jsou určeny k udržování hotových pokrmů. Díky přesné elektronické kontrole teploty, šetrnému statickému kruhovému topnému systému a možnosti odvlhčení komory je možno pokrmy udržovat a servírovat kdykoliv...
Elektrické udržovací a ohřevné zásuvky HSW jsou určeny k udržování hotových pokrmů. Díky přesné elektronické kontrole teploty, šetrnému statickému kruhovému topnému systému a možnosti odvlhčení komory je možno pokrmy udržovat a servírovat kdykoliv...
Elektrické udržovací a ohřevné zásuvky HSW jsou určeny k udržování hotových pokrmů. Díky přesné elektronické kontrole teploty, šetrnému statickému kruhovému topnému systému a možnosti odvlhčení komory je možno pokrmy udržovat a servírovat kdykoliv...
Transportní vozík HHT-161E slouží pro udržování potravin v teplémstavu. Přesné elektronické nastavování tepoty od 30 – 120°C. Ve dveřích umístěny dva ventilační otvory pro manuální odvlhčení komory. Statický kruhový topný systémem šetrného ohřevu...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován přiregeneraci (dosažení provozní teploty) a přechodu do fázeudržování v teplém...
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +5°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržováníVaší zásoby, nebo jídelní banky. Chladící vozíky MODULINE jsou ideální pomocník pro.