Mouka žitná - celozrná Graham T - 1700 z mlýna Herber. Vhodná na krmení kvásku, celozrnné pečivo a jde ruku v ruce se zdravějším životním stylem.
Mouka žitná - celozrná Graham T - 1700 z mlýna Herber. Vhodná na krmení kvásku, celozrnné pečivo a jde ruku v ruce se zdravějším životním stylem.
Mouka žitná - výražková z mlýna Herber. Je to jemná mouka umleta na hladko. Vhodná na chléb, dalamánky, sváteční pečivo.
Mouka žitná - výražková z mlýna Herber. Je to jemná mouka umleta na hladko. Vhodná na chléb, dalamánky, sváteční pečivo.
Mouka žitná - výražková z mlýna Herber. Je to jemná mouka umleta na hladko. Vhodná na chléb, dalamánky, sváteční pečivo.
Mouka pšeničná - celozrnná Graham hrubá T 1800. Mouka je hrubě mletá a konzistencí připomíná nasekané vločky, proto je vhodná hlavně na záparu.
Mouka pšeničná - celozrnná Graham hrubá T 1800. Mouka je hrubě mletá a konzistencí připomíná nasekané vločky, proto je vhodná hlavně na záparu.
Pšeničná mouka hladká speciál 00 extra - světlá. Mouka je vhodná na denní vaření a můžete ji použít také na pečení rohlíků, housek, buchet.
Polohrubá mouka výběrová z mlýna Herber. Z této mouky připravíte ty nejlepší domácí buchty, bábovky, koláče, bublaniny.
Mouka pšeničná hladká polosvětlá T - 650 ze mlýna Herber. Tento typ mouky využijete na pečení rohlíků, focacciu, buchty, záviny, chleby.
Mouka pšeničná hladká polosvětlá T - 650 ze mlýna Herber. Tento typ mouky využijete na pečení rohlíků, focacciu, buchty, záviny, chleby.
Mouka pšeničná - hladká chlebová T - 1050 ze mlýna Herber. Je speciální mouka vhodná na pečení domácího chleba. Můžete ji při pečení kombinovat s žitnou moukou.
Mouka pšeničná - hladká chlebová T - 1050 ze mlýna Herber. Je speciální mouka vhodná na pečení domácího chleba. Můžete ji při pečení kombinovat s žitnou moukou.
Mouka pšeničná - hladká chlebová T - 1050 ze mlýna Herber. Je speciální mouka vhodná na pečení domácího chleba. Můžete ji při pečení kombinovat s žitnou moukou.
Mouka žitná - tmavá chlebová T - 930 ze mlýna Herber. Je vhodná na krmení kvásku nebo chlebové těsto. Obsahuje menší množství lepku a proto jí často kombinujeme s pšeničnou moukou.