Tato pochoutka je vynikajíci na toastu nebo jako sos ke smaženým kuřecím prsíček či přidat do základu omáčky pro měkkýše a korýše.
Gressinade - křupavé tyčinky a tapenáda z černých oliv provensálskou přestávkuJe těžké si nechat ujít lahodnou tapenádu s černými olivami od Meditea! Základní recept s olivami, kapary a ančovičkami. Zavřete oči, namáčejte a vychutnejte si svou tyčinku za zpěvu cikád!
Gressinade - křupavé tyčinky a lahůdka ze sušených rajčat letní příchutě. Ikonická ve středomořské kuchyni, sušená rajčata zůstávají hvězdným produktem jako aperitiv v létě. V této lahůdce ochucené olivovým olejem a rozmarýnem je svěží a pikantní chuť drcených rajčat zjemněna mozzarellou pro krémový a ultra-gurmánský výsledek
Gressinade - křupavé tyčinky a lilkový kaviár pro přestávku plnou sladkostí. Kaviár z lilku, známý v celé středomořské pánvi, si stále získává na popularitě ve Francii i v zahraničí. Tento recept založený na grilovaném lilku smíchaném s dužinou černých oliv odhalí všechny své chutě díky jemnému vaření.
Mušle svatého Jakuba (hřebenatky svatojakubské) jsou královny mušlí i škeblí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
S tímto receptem vám Meditea nabízí jednoduchý předkrm s bohatou chutí. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Naprostá exploze chutí. Známý po celém Středomoří recept tapenády z grilovaných lilků, černých oliv a olivového oleje. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Tapenáda z černých oliv je jedním ze symbolů provensálské gastronomie. Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti a vynikající rovnováhu mezi olivami a ančovičkami. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez
Symbolem provensálské gastronomie je zelená olivová tapenáda s jemnou chutí a pikantním nádechem.Typický provensálský recept ze zelených oliv, kapary a ančoviček.
Kozí sýr se sušenými rajčaty. Skutečná pochoutka pro vaše chuťové pohárky. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Bazalka přináší v tomto receptu nádech typické provensálské čerstvosti. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Rajské potěšení!!! Chuti sušených rajských jablíček je velmi snadné podlehnout. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Provensálská sardináda s konfitovaným citrónem. Stačí jednoduše natřít na plátek voňavého chleba potřeného vrstvou másla. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Kulinářská specialita z Provence, každý dům má svůj recept a tajemství. Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.