Toto kouřové potírání, které je variací krávy Meathead's Cow Crust, pozvedne chuť steaků a jiného červeného masa na zcela jinou úroveň. Nejlepších výsledků dosáhnete, když dvě hodiny nebo déle před přípravou masa posypete jednu polévkovou lžíci na libru masa. Sůl, které se říká "suché solení", se namočí, ionizuje, stane se slaným nálevem a pomalu proniká do hloubky, čímž zvýrazňuje chuť a šťavnatost a zároveň vytváří na povrchu pěknou křupavou "kůru". Nejlepších výsledků dosáhnete, když dvě hodiny nebo
Toto bylinkové potírání, které vychází ze Simon & Garfunkel Rub od Meathead, obsahuje petržel, šalvěj, rozmarýn, tymián a další ingredience, které společně vytvářejí jedinečnou chuť. Je určeno na drůbež, ale hodí se i na vepřové, telecí, mořské plody, zeleninu a mnoho dalšího. Pro dosažení nejlepších výsledků posypte jednu polévkovou lžíci na libru masa dvě hodiny nebo více před vařením. Sůl, které se říká "suché solení", se namočí, ionizuje, stane se solným roztokem a pomalu proniká do hloubky, čímž
Toto koření na vepřové maso a suchý nálev, které vychází z Memphis Dust od Meatheada, ale má kouřový nádech, je skvělé nejen na vepřové maso, ale hodí se i na kuře, lososa, zeleninu a dokonce i na popcorn! Pro dosažení nejlepších výsledků posypte jednu polévkovou lžíci na půl kila masa dvě hodiny nebo více před vařením. Sůl, které se říká "suché solení", se namočí, ionizuje, změní se v solný roztok a pomalu proniká do hloubky, čímž zvýrazňuje chuť a šťavnatost a zároveň vytváří na povrchu pěknou křupavou
Tato omáčka vychází z receptu "KC Classic" od AmazingRibs.com a obsahuje tajnou přírodní příchuť, která v původním receptu není. Zkuste ji uhodnout! Použijte ji na vepřové maso, drůbež, masové kuličky, brambory, pečené fazole, sekanou a mnoho, mnoho dalšího. Je dostatečně jemná pro děti, nebo do ní přidejte kapku své oblíbené pálivé omáčky, abyste si ji vychutnali. Složení: Složení: rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak), cukr, ocet, sůl, přírodní aroma, (včetně maltodextrinu, guarové gumy, hydrogenu