Vanilkový extrakt používáme jako přísadu na pečení, zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Složení: 95% výluh z vanilky Bourbon (z Madagaskaru) v 37,5% alkoholu, 5% cukr. NENÍ URČEN K PŘÍMÉ KONZUMACI. Balení: 100ml (sklo)
Vanilkový extrakt používáme jako přísadu na pečení, zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Ponechaný vanilkový lusk při skladování ještě zvyšuje kvalitu extraktu (po otveření a použití extraktu lusk vyjměte - je možné ho dále použít) Složení: 95% výluh z vanilky Bourbon (z Madagaskaru) v 37,5% alkoholu, 5% cukr + 1 ks vanilkový lusk (uvnitř lahvičky) NENÍ URČENO K PŘÍMÉ KONZUMACI. Balení: 100ml (sklo)
Vanilkový extrakt používáme jako přísadu na pečení, zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Složení: 95% výluh z vanilky Bourbon (z Madagaskaru) v 37,5% alkoholu, 5% cukr. NENÍ URČEN K PŘÍMÉ KONZUMACI. Balení: 250ml (sklo)