Ancho pasta je nepostradatelnou složkou pro vytvoření autentických mexických pokrmů a dává jim charakteristickou chuť a barvu. Je oblíbenou volbou pro kuchaře, kteří chtějí přidat do svých pokrmů unikátní a bohatou chuť ancho chilli papriček.
Nopales jsou populární potravinový produkt v mexické a latinskoamerické kuchyni, a jsou stále více oblíbeny i v jiných částech světa pro svou chuť a nutriční hodnotu. Jsou známé pro své různé způsoby přípravy a využití v kulinářských tradicích.
Arbol pasta je ideální pro ty, kteří milují pikantní a ostré chuti v jejich pokrmech. Tato pasta je výborným způsobem, jak přidat pálivost a charakter do různých jídel a je oblíbenou součástí mexické a střední americké kuchyně.
Pasilla pasta přináší autentickou chuť mexické kuchyně do vašich pokrmů. Je to vynikající koření pro ty, kteří hledají komplexní a pikantní chuť s nádechem sušených švestek a kakaa. Může být použita k přidání charakteru a bohatosti do vašich oblíbených mexických pokrmů.
Achiote pasta je oblíbeným kořením v latinskoamerické kuchyni a přidává pokrmům nejen barvu, ale také charakteristickou chuť. Je důležitou součástí tradičních receptů a přidává autentický nádech do mnoha lahůdek.