Jedinečný výběr čistých arabik z nadmořských výšek 1000-1200 m n. m. s vyváženou chutí a harmonickým aroma odkazující na prestižní původ jednotlivých káv.
Pečlivě sestavená směs arabik z Latinské Ameriky zbavená kofeinu šetrným způsobem bez chemických rozpouštědel. Středně tmavě pražená káva se sametovou chutí a aroma po medu a sušeném ovoci.
Bio zrnková káva s nádechem hořké - lehce kořeněné - čokolády.
Vynikající čistá arabika od břehů jezera Kivu s intenzivní chutí a ovocným aroma.
Jednotlivé čtverečky výborné bio Fairtrade hořké čokolády se 70 % peruánského kakaa od francouzského čokolatiéra.
Silná káva s výraznou chutí. Její přirozenou lehce kořeněnou aciditu ocení každý kdo ji ochutná.
Lahodná káva arabika s vyváženým chuťovým profilem, který pracuje s lehce pikantními tóny i vůní medu. Jedna z nejlepších káv Kolumbie.
Výjimečná káva arabika z vulkanické půdy ve vysokých nadmořských výškách zpracovaná suchou metodou se sladkou chutí s nádechem lískových oříšků a pražených cereálií.
Skutečně jedinečná silná káva s výraznou vůní koření a hořké čokolády zpracovaná specifickou metodou typickou pro provincii Aceh na ostrově Sumatra.
Jemný zelený čaj ve spojení se silou zázvoru, jasně ovocným citrónem a kořenitým tónem lékořice je výborný pro začátek každého dne.
Velmi silná a intenzivní fair trade bio káva arabika Mandheling s obzvláště silnou vůni koření a hořké čokolády. Sumatra Mandheling je světoznámá káva jen s minimální kyselostí, jejíž chuť neztrácí na síle ani přidáním mléka či smetany. Pěstitelé ji zpracovávají jako nikde jinde na světě způsobem zvaným Giling Basah a francouzská pražírna Lobodis pak zrna praží asi 20 minut při průměrné teplotě 230 °C do světle hnědé barvy připomínající mnišské roucho.