Char siu je původně čínské jídlo z vepřové pečeně. Char siu omáčka je jednou z nejoblíbenějších omáček na světě. Společnost Lobo vyvinula tuto perfektní char siu omáčku, která kombinuje mírně sladké chutě s pikantním koř…
Tradiční asijské koření na přípravu marinády na proslulé nasládlé vepřové maso Char Siu. Marináda na maso se jednoduše vyrobí rozmícháním kořenící směsi v hrnku vody.
Omáčka Lobo Thai Style obsahuje tamarind, tropické ovoce ze stromu tamarind. Sladké ochucené ovoce se označuje jako fazole z důvodu jejich podobnosti se skutečnými fazolemi. Tamarind je nejlépe popsán jako sladká a kys…
Sada na snadnou přípravu tradičního thajského pokrmu Green Curry. Curry patří mezi nejoblíbenější jídla Thajců a kulinářský svět se do nich zbláznil také. Chutnají jedinečně, máte hotovo za chvilku a není to žádná velká …
Sada na snadnou přípravu tradiční thajské polévky Tom Ka. Pikantní thajská polévka Tom Kha patří k té nejznámější a rozhodně ohromí svou svěžestí a kokosovou jemností. Všechny ingredience a koření společně vytvářejí nedo…
Obalovací směs vhodná především na smažení zeleniny, mořských plodů, masa a ryb.
Sada na snadnou přípravu tradičního thajského pokrmu Red Curry. Curry patří mezi nejoblíbenější jídla Thajců a kulinářský svět se do nich zbláznil také. Chutnají jedinečně, máte hotovo za chvilku a není to žádná velká vě…
Sada na snadnou přípravu tradiční thajské polévky Tom Yum, která patří bezesporu mezi nejznámější thajské pokrmy. Voní čerstvými bylinkami, je pikantní, nakyslá a přitom sladce kořeněná. Je ochucena chilli papričkami, ci…
Chow mein je čínské jídlo z opečených nudlí a vepřového masa nebo mořských plodů s chuťově výraznou omáčkou a spoustou restované zeleniny.
Směs na přípravu sladkokyselé omáčky. Maso se sladkokyselou omáčkou je velmi populární v téměř všech čínských restauracích. Bez konzervantů.
Thajské žluté kari je ve srovnání se zeleným a červeným kari jemnější a má o něco sladší chuť, takže je vhodné i pro ty, kteří s kari začínají. Není sice tak ostré a olejovité, ale přesto je stejně chutné jako ostatní th…
Červené kari je oblíbené pikantní kari ze středního Thajska. Je výrazně dochucené sušenými červenými chilli papričkami, má jasně červenou barvu a pálivou chuť. Předtím, než se červené chilli papričky smíchají s ostatními…
Když si představíte vůni a chuť thajského kari, pravděpodobně se vám vybaví zelené kari. Je to nejznámější a nejvýraznější thajské kari, protože se nejvíce liší od kari v jiných zemích. Kromě toho se rovněž vyznačuje tím…
Thajské žluté kari je ve srovnání se zeleným a červeným kari jemnější a má o něco sladší chuť, takže je vhodné i pro ty, kteří s kari začínají. Není sice tak ostré a olejovité, ale přesto je stejně chutné jako ostatní th…
Když si představíte vůni a chuť thajského kari, pravděpodobně se vám vybaví zelené kari. Je to nejznámější a nejvýraznější thajské kari, protože se nejvíce liší od kari v jiných zemích. Kromě toho se rovněž vyznačuje tím…