Přírodní rozpustná vláknina. Návod k použití: 1-2 čajové lžičky (2,5-5g) Psyllia rozmícháme ve sklenici vody (popř. šťávy nebo čaje). Po požití důkladně zapijeme dalším šálkem tekutiny minimálně 250ml.
Cibule mletá je vhodná do všech pokrmů, obzvláště se hodí do polévek, omáček, pomazánek a gulášů.
Přírodní rozpustná vláknina. Návod k použití: 1-2 čajové lžičky (2,5-5g) Psyllia rozmícháme ve sklenici vody (popř. šťávy nebo čaje). Po požití důkladně zapijeme dalším šálkem tekutiny minimálně 250ml.
Spirulina patří mezi vláknité sinice. Vyskytuje se převážně v tropických a subtropických jezerech s vysokým pH a koncentracemi uhličitanů a hydrogenuhličitanů. Můžeme ji najít v Africe, Asii a Jižní a střední Americe.
Řeřicha peruánská alias Maca pochází z peruánských And a její užívání má velmi dlouhou tradici. Pro naše účely se zpracovává podzemní část této kořenové zeleniny. Maca nabízí díky mimořádně zajímavému složení vysoké nutriční hodnoty. Obsahuje jednak vitamíny, jednak minerály a stopové prvky.
Štítná žláza má podstatný vliv na metabolismus celého těla. Jedním z prokázaných benefitů kelpu je právě pozitivní účinek na její normální funkci.
Plod obsahuje nejvyšší podíl antioxidantů ze známých druhů potravin, 2x více než goji a více než borůvky či granátové jablko. Obsahuje také více vápníku než např. mléko. Je významným zdrojem vitamínu C.
Acai prášek v BIO kvalitě z Brazílie patří mezi nejúčinnější antioxidant. Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny. Acai prášek urychluje metabolismus, snižuje chuť k jídlu a napomáhá k hubnutí.
Datlový sirup patří k rostlinným sladidlům, které jsou považovány za zdravější alternativu řepného cukru. Z hlediska výživy je velmi hodnotný.
Hrachový protein se získává izolací ze semen žlutého hrachu. Můžete si jej koupit v podobě prášku, který obsahuje více než 80 % kvalitní rostlinné bílkoviny, která je vhodná i pro vegetariány a vegany. Hráškový protein je ideální způsob, jak navýšit příjem důležitých bílkovin ve stravě a zvýšit růst svalové hmoty, podpořit zdravé hubnutí bez jo-jo efektu či zpestřit svůj jídelníček.
Hrachový protein se získává izolací ze semen žlutého hrachu. Můžete si jej koupit v podobě prášku, který obsahuje více než 80 % kvalitní rostlinné bílkoviny, která je vhodná i pro vegetariány a vegany. Hráškový protein je ideální způsob, jak navýšit příjem důležitých bílkovin ve stravě a zvýšit růst svalové hmoty, podpořit zdravé hubnutí bez jo-jo efektu či zpestřit svůj jídelníček.
Kokosová mouka vzniká jako vedlejší produkt při výrobě mléka a kokosového oleje. Zachovává si velmi jemnou kokosovou příchuť, ale navzdory představám mnoha lidí, vůbec není sladká.
Kokosová mouka vzniká jako vedlejší produkt při výrobě mléka a kokosového oleje. Zachovává si velmi jemnou kokosovou příchuť, ale navzdory představám mnoha lidí, vůbec není sladká.
V asijských zemích se kokosový cukr používá dlouhá léta a patří k oblíbeným sladidlům. U nás patří k novodobějším náhradám bílého cukru.
Vhodným zdrojem aminokyselin. V konopné mouce je spousta vlákniny, ta je nutná pro dobré fungování trávicího systému.