Černá fazolová omáčka pochází z jižní Číny a je známá svou pikantní, kořeněnou, lehce sladkou chutí a silnou vůní.
Tmavá sójová omáčka od společnosti Lee Kum Kee je vyrobena z prémiových sójových bobů a pšenice. Její bohatá sójová chuť a plná barva jemně zvýrazní chuť a vzhled různých pokrmů. Konzistence této omáčky je hustá. Je vhodná pro vegany i vegetariány.
Světlá sójová omáčka od společnosti Lee Kum Kee je vyrobena z prémiových sójových bobů a pšenice. Vaří se podle tradiční a přirozené metody, která dává bohatou sójovou chuť a vůni, která jemně zvýší chuť jakéhokoli pokrmu. Je vhodná pro vegany i vegetariány.
Jedná se o tmavou sójovou omáčku s houbovou příchutí, zhotovenou z vybraných sójových bobů. Její bohatá chuť a plná vůně jemně zatraktivní chuť a vzhled různých jídel.
Unikátní koncentrovaná chuť díky použití toho nejlepšího černého pepře. Ideální na steaky a restované směsi s kousky masa. Vhodné pro vegetariány a vegany.
Pikantní a lehce nasládlá omáčka s bohatou chutí, připravená ze sójové pasty, švestek a sezamu. Je hnědé barvy a lze ji okamžitě použít na wrapy v orientálním stylu a dušené maso či jako dresink na pekingskou nebo „voňavou“ kachnu, případně jako dip na jarní závitky. Vhodné pro vegetariány a vegany.
Omáčka na grilovaná žebra je ideální pro marinování, grilování nebo smažení vašich oblíbený žeber. Vhodné pro vegetariány a vegany.
Nezaměnitelnou chuť této omáčce dodávají především fermentované fazole, které jsou smíchané s mletým česnekem. Ideální pro přípravu dušených a smažených jídel, ale také ji lze využít jako marinádu pro ryby a maso. Vhodné pro vegetariány a vegany.
Švestková omáčka je ideální k pečené kachně, směle ji ale můžete použít také jako polevu na pečené maso, dip na hranolky nebo základ dresingu na salát. Bez přidaných barviv a konzervantů. Vhodné pro vegetariány a vegany.
Toban Djan omáčka vzniká smísením fermentovaných fazolových bobů, sójových bobů a chilli papriček. Má výraznou pikantní a unami chuť. Ideální pro přípravu Mabo Dofu (Mapo Tofu) nebo k ochucení grilovaného nebo pečeného masa. Vhodná pro vegetariány i vegany.
Lee Kum Kee omáčka Teriyaki je nyní bez lepku, aby si ji mohli vychutnat i celiaci nebo osoby trpící nesnášenlivostí lepku. Teriyaki je ideální pro marinování masa a zeleniny, smažení a potírání špízů. Vhodné pro vegetariány a vegany.
Hoisin omáčka je voňavá, tmavá omáčka s sladkou a slanou chutí, jejíž hlavní složkou je fermentovaná sójová pasta. Použijte ji jako marinádu na maso, do polévek nebo k přípravě tradičních čínských jídel, jako je pekingská kachna. Vhodné pro vegetariány a vegany.
Hoisin BEZLEPKOVÁ omáčka je voňavá, tmavá omáčka s sladkou a slanou chutí, jejíž hlavní složkou je fermentovaná sójová pasta. Použijte ji jako marinádu na maso, do polévek nebo k přípravě tradičních čínských jídel, jako je pekingská kachna. Vhodné pro vegetariány, vegany i celiaky.
Chilli olej se používá v asijské kuchyni na dochucování jídel.
Hoisin omáčka je aromatická omáčka vhodná pro přípravu masa.