Káva ze Zimbabwe je tak dobrá, že si ji oblíbila dokonce i společnost Nespresso, která tamní pěstitele školí v takzvaném AAA Academy programu. Díky bohaté půdě a velmi šetrnému zpracování je káva mnohými odborníky považována za nesmírně kvalitní. Na své si přijdou především ti z vás, kteří hledají kvalitní druhy kávy s tóny citronů, hořkého grapefruitu i makadamových ořechů. Složení: 100% zrnková káva arabica
Káva ze Zimbabwe je tak dobrá, že si ji oblíbila dokonce i společnost Nespresso, která tamní pěstitele školí v takzvaném AAA Academy programu. Díky bohaté půdě a velmi šetrnému zpracování je káva mnohými odborníky považována za nesmírně kvalitní. Na své si přijdou především ti z vás, kteří hledají kvalitní druhy kávy s tóny citronů, hořkého grapefruitu i makadamových ořechů. Složení: 100% zrnková káva arabica
Brazilská Facenda představuje prvotřídní arabiku odrůdy Bourbon, pro kterou je typická vyšší výnosnost i menší náchylnost k různým chorobám. No a v neposlední řadě také chuťové vlastnosti, pro které je tato káva oblíbená po celém světě. I laický degustátor v ní totiž dokáže rozpoznat tóny kakaa, vlašských oříšků a medu. Díky pěstování v nadmořské výšce od 900 do 1250 metrů je káva vyvážená, bez výrazné hořkosti či acidity, takže si na ní můžete den za dnem pochutnávat, aniž byste se jí jakkoliv přepili. K
I když přes 80% ugandských pěstitelů preferuje robustu, tamní arabika má rozhodně co nabídnout. Díky lehkému tělu, minimální aciditě a téměř nulové hořkosti jsou pro ni vhodné různé způsoby přípravy kávy. Připravit si ji můžete na filtru, v moka konvičce i jako klasického „turka“ a pokaždé bude chutnat báječně. Najdete v ní tóny červeného vína, hořké čokolády i jemné náznaky santalového dřeva.Složení: 100% zrnková káva arabica
I když přes 80% ugandských pěstitelů preferuje robustu, tamní arabika má rozhodně co nabídnout. Díky lehkému tělu, minimální aciditě a téměř nulové hořkosti jsou pro ni vhodné různé způsoby přípravy kávy. Připravit si ji můžete na filtru, v moka konvičce i jako klasického „turka“ a pokaždé bude chutnat báječně. Najdete v ní tóny červeného vína, hořké čokolády i jemné náznaky santalového dřeva.Složení: 100% zrnková káva arabica
I když přes 80% ugandských pěstitelů preferuje robustu, tamní arabika má rozhodně co nabídnout. Díky lehkému tělu, minimální aciditě a téměř nulové hořkosti jsou pro ni vhodné různé způsoby přípravy kávy. Připravit si ji můžete na filtru, v moka konvičce i jako klasického „turka“ a pokaždé bude chutnat báječně. Najdete v ní tóny červeného vína, hořké čokolády i jemné náznaky santalového dřeva.Složení: 100% zrnková káva arabica
I když přes 80% ugandských pěstitelů preferuje robustu, tamní arabika má rozhodně co nabídnout. Díky lehkému tělu, minimální aciditě a téměř nulové hořkosti jsou pro ni vhodné různé způsoby přípravy kávy. Připravit si ji můžete na filtru, v moka konvičce i jako klasického „turka“ a pokaždé bude chutnat báječně. Najdete v ní tóny červeného vína, hořké čokolády i jemné náznaky santalového dřeva.Složení: 100% zrnková káva arabica
I když přes 80% ugandských pěstitelů preferuje robustu, tamní arabika má rozhodně co nabídnout. Díky lehkému tělu, minimální aciditě a téměř nulové hořkosti jsou pro ni vhodné různé způsoby přípravy kávy. Připravit si ji můžete na filtru, v moka konvičce i jako klasického „turka“ a pokaždé bude chutnat báječně. Najdete v ní tóny červeného vína, hořké čokolády i jemné náznaky santalového dřeva.Složení: 100% zrnková káva arabica
I když přes 80% ugandských pěstitelů preferuje robustu, tamní arabika má rozhodně co nabídnout. Díky lehkému tělu, minimální aciditě a téměř nulové hořkosti jsou pro ni vhodné různé způsoby přípravy kávy. Připravit si ji můžete na filtru, v moka konvičce i jako klasického „turka“ a pokaždé bude chutnat báječně. Najdete v ní tóny červeného vína, hořké čokolády i jemné náznaky santalového dřeva.Složení: 100% zrnková káva arabica
I když přes 80% ugandských pěstitelů preferuje robustu, tamní arabika má rozhodně co nabídnout. Díky lehkému tělu, minimální aciditě a téměř nulové hořkosti jsou pro ni vhodné různé způsoby přípravy kávy. Připravit si ji můžete na filtru, v moka konvičce i jako klasického „turka“ a pokaždé bude chutnat báječně. Najdete v ní tóny červeného vína, hořké čokolády i jemné náznaky santalového dřeva.Složení: 100% zrnková káva arabica
Do Tanzánie se kávovníky dostaly z Etiopie již na počátku 16. století a s každým šálkem tanzanské kávy si tak dopřejete kousek pořádně dlouhé historie. Díky vysokým nadmořským výškám, dostatku srážek i půdě bohaté na minerály se můžete těšit na lahodnou a vyváženou kávu s tóny červeného vína, borůvek i citrusů. Příprava kávy vám během chvilky dokáže krásně provonět celou kuchyň a navodit tak příjemnou uklidňující atmosféru. Zkrátka a dobře ideální arabika pro kteroukoliv denní dobu. Složení: 100% zrn
Do Tanzánie se kávovníky dostaly z Etiopie již na počátku 16. století a s každým šálkem tanzanské kávy si tak dopřejete kousek pořádně dlouhé historie. Díky vysokým nadmořským výškám, dostatku srážek i půdě bohaté na minerály se můžete těšit na lahodnou a vyváženou kávu s tóny červeného vína, borůvek i citrusů. Příprava kávy vám během chvilky dokáže krásně provonět celou kuchyň a navodit tak příjemnou uklidňující atmosféru. Zkrátka a dobře ideální arabika pro kteroukoliv denní dobu. Složení: 100% zrn
Do Tanzánie se kávovníky dostaly z Etiopie již na počátku 16. století a s každým šálkem tanzanské kávy si tak dopřejete kousek pořádně dlouhé historie. Díky vysokým nadmořským výškám, dostatku srážek i půdě bohaté na minerály se můžete těšit na lahodnou a vyváženou kávu s tóny červeného vína, borůvek i citrusů. Příprava kávy vám během chvilky dokáže krásně provonět celou kuchyň a navodit tak příjemnou uklidňující atmosféru. Zkrátka a dobře ideální arabika pro kteroukoliv denní dobu. Složení: 100% zrn
Do Tanzánie se kávovníky dostaly z Etiopie již na počátku 16. století a s každým šálkem tanzanské kávy si tak dopřejete kousek pořádně dlouhé historie. Díky vysokým nadmořským výškám, dostatku srážek i půdě bohaté na minerály se můžete těšit na lahodnou a vyváženou kávu s tóny červeného vína, borůvek i citrusů. Příprava kávy vám během chvilky dokáže krásně provonět celou kuchyň a navodit tak příjemnou uklidňující atmosféru. Zkrátka a dobře ideální arabika pro kteroukoliv denní dobu. Složení: 100% zrn
Do Tanzánie se kávovníky dostaly z Etiopie již na počátku 16. století a s každým šálkem tanzanské kávy si tak dopřejete kousek pořádně dlouhé historie. Díky vysokým nadmořským výškám, dostatku srážek i půdě bohaté na minerály se můžete těšit na lahodnou a vyváženou kávu s tóny červeného vína, borůvek i citrusů. Příprava kávy vám během chvilky dokáže krásně provonět celou kuchyň a navodit tak příjemnou uklidňující atmosféru. Zkrátka a dobře ideální arabika pro kteroukoliv denní dobu. Složení: 100% zrn