Labeta, a.s.

Puding vanilkový bez lepku 40g

Puding vanilkový bez lepku 40g

Složení:kukuřičný škrob, aroma, kurkumový extrakt. Návod na přípravu: z mléka oddělíme přibližně 1/3, ve které dobře rozmícháme obsah sáčku a 2-3 polévkové lžíce cukru. Zbylé mléko přivedeme k varu, poté odstavíme a za stálého míchání vlijeme předem připravenou směs. Puding vrátíme na plotnu, mícháme a vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek a necháme vychladnout.

koupit
Puding čokoládový bez lepku 45g

Puding čokoládový bez lepku 45g

Složení:kukuřičný škrob, 21 % kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, aroma. Návod na přípravu: z mléka oddělíme přibližně 1/3, ve které dobře rozmícháme obsah sáčku a 2-3 polévkové lžíce cukru. Zbylé mléko přivedeme k varu, poté odstavíme a za stálého míchání vlijeme předem připravenou směs. Puding vrátíme na plotnu, mícháme a vaříme asi 1 minutu. Hotový puding nalijeme do misek a necháme vychladnout.

koupit
Drobený dort bez lepku 410g Labeta

Drobený dort bez lepku 410g Labeta

Složení: cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, čokoládové kousky 5 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, vanilin), bramborový škrob, kakao, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), emulgující přípravek (glukózový sirup, plně ztužený palmový tuk, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou, mléčná bílkovina), aroma, jedlá sůl, stabilizátor: difosforečnany, zahušťovadlo: xanthan Návod na příprav

koupit
Bábovka bez lepku 400g Labeta

Bábovka bez lepku 400g Labeta

Složení: kukuřičný škrob, sacharóza, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborové vločky (brambory, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), jedlá sůl, aroma, barvivo: kurkumin Návod na přípravu: Obsah sáčku smícháme s 3 vejci, 150 ml oleje a 175 ml vody nebo mléka. Šleháme 3–4 minuty. Do vymazané

koupit
Dětská kaše bez lepku 250g Labeta

Dětská kaše bez lepku 250g Labeta

Složení: jáhlové vločky, cukr, rýžové vločky, rýžová mouka, kukuřičný škrob, jedlá sůl Návod na přípravu: do nádoby nalijte 200 ml horkého mléka, případně mléka bez laktózy, nebo rostlinné náhrady mléka. Za stálého šlehání postupně přidejte 45–55 g směsi (cca 6–7 polévkových lžic). Kaši můžeme polít rozpuštěným máslem, posypat cukrem, kakaem, skořicí, čokoládou, nebo drcenými ořechy, případně ozdobit ovocem. Výživové údaje ve 100g výrobku Energetická hodnota373 kcal Energetická hodnota1560 kj Tuky2.1 g z

koupit
Chléb slunečnicový bez lepku 500g Labeta

Chléb slunečnicový bez lepku 500g Labeta

Složení: bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, rostlinná vláknina, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová Návod na přípravu: Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 6

koupit
Chléb světlý bez lepku 500g Labeta

Chléb světlý bez lepku 500g Labeta

Složení: bramborový škrob, rýžová mouka, bramborové vločky (brambory, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kukuřičná mouka, jedlá sůl, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), zahušťovadlo: guma guar, cukr, kypřící látka: uhličitany sodné, kmín, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kysel

koupit
Chléb tmavý bez lepku 500g Labeta

Chléb tmavý bez lepku 500g Labeta

Složení: bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, bramborové vločky (brambory, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), jedlá sůl, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), cukr, kmín, zahušťovadlo: guma guar, barvivo: amoniakový karamel, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina:

koupit
Jíška světlá bez lepku 250g Labeta

Jíška světlá bez lepku 250g Labeta

Složení: kukuřičná mouka, rýžová mouka, palmový tuk, rostlinná vláknina, aroma Návod na přípravu: hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého šlehání metličkou přisypáváme po malých dávkách jíšku do požadované hustoty. Povaříme 2–5 minut. Na zahuštění 1 litru polévky nebo omáčky je potřeba 40–70 g (2–3 polévkové lžíce) směsi. Výživové údaje ve 100g výrobku Energetická hodnota387 kcal Energetická hodnota1635 kj Tuky6.9 g z toho: - nasycené mastné kyseliny3 g Sacharidy73 g z toho: - cuk

koupit
Mazanec bez lepku 500g Labeta

Mazanec bez lepku 500g Labeta

Složení: cukr, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborové vločky (brambory, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kukuřičná mouka, sušená mléčná směs (palmový tuk, sušená syrovátka, glukozový sirup, sušené odtučněné mléko, stabilizátor: trifosforečnany, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté), zahušťovadlo: guma guar, sušené droždí (pekařské droždí, em

koupit
Perník bez lepku 400g Labeta

Perník bez lepku 400g Labeta

Složení: cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, kukuřičný škrob, bramborový škrob, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), kakao, směs koření, zahušťovadlo: guma guar. obsah Návod na přípravu: sáčku nasypeme do připravené nádoby, přidáme 2 vejce, 125 ml oleje a 200 ml vody nebo mléka a šleháme elektrickým šlehačem 2–3 minuty. Na vymazaný a bezlepkovou moukou vysypaný menší plech (cca 25x35 cm) rozetřeme těsto a pečeme při teplotě 175–180 °C asi 15–20 minut. Propečení zkontrolujeme špejlí. Perník m

koupit
Univerzální směs bez lepku KRABIČKA 550g Labeta

Univerzální směs bez lepku KRABIČKA 550g Labeta

Složení:bramborový škrob, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: guma guar, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronováNávod na přípravu:Kynuté knedlíky: 275 g směsi, 1 vejce, 7 g sušeného droždí, 5 g soli a 130–140 ml vody smícháme a vypracujeme těsto, které necháme kynout 30–45 minut. Z těsta připravíme knedlík, necháme 10–15 minut kynout a poté vaříme v osolené vodě 8–10 minut z jedné strany, knedlík otočíme a vařím

koupit
Bagetky směs bez lepku 400g Labeta

Bagetky směs bez lepku 400g Labeta

Složení: rýžová mouka, tapiokový škrob, bramborový škrob, kukuřičná mouka, sušená vejce, vláknina Psyllium, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, stabilizátor: E 464, emulgátor: E 472e Návod na přípravu: v míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 30 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru bagety. Na

koupit
Cheesecake bez lepku 565g Labeta

Cheesecake bez lepku 565g Labeta

Složení: cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, sušené odstředěné mléko, zahušťovadla (guma guar, karubin), stabilizátor: E 464, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, aroma Návod na přípravu: do směsi na přípravu korpusu přidáme vejce a máslo a vypracujeme hladké těsto. Na pracovní desku si položíme pečící papír vystřižený podl

koupit
Dýňový chléb bez lepku 550g Labeta

Dýňový chléb bez lepku 550g Labeta

Složení:bramborový škrob, rýžová mouka, semena tykve (dýně) 10 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, rostlinná vláknina, kmín, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová. Návod na přípravu: oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 6

koupit