Single košíček o velikosti 7-10 g vyrobený firmou La Marzocco. Pro tento košíček musíš použít tamper o velikost 41 mm.
Double košíček o velikosti 16-18 g vyrobený firmou La Marzocco. Pro tento košíček musíš použít tamper o velikost 58 mm.
Pružina do portafilteru velikosti 58 mm. Víc není co dodat.
První skutečně domácí kávovar v historii legendární značky La Marzocco. Kompaktní a snadno použitelný.
LM košíček pro přípravu espressa za pomoci 14-16g kávy. Hlavní výhodou košíčku je precizní perforace což zvyšuje konzistentnost při přípravě espressa. S tímto košíčkem je vhodné použít tamper o průměru 58mm nebo 58,4mm pro ještě přesnější upěchování.
LM košíček pro přípravu espressa za pomoci 20-21g kávy. Hlavní výhodou košíčku je precizní perforace což zvyšuje konzistentnost při přípravě espressa. S tímto košíčkem je vhodné použít tamper o průměru 58mm nebo 58,4mm pro ještě přesnější upěchování.
LM košíček pro přípravu espressa za pomoci 16-18g kávy. Hlavní výhodou košíčku je precizní perforace což zvyšuje konzistentnost při přípravě espressa. S tímto košíčkem je vhodné použít tamper o průměru 58mm nebo 58,4mm pro ještě přesnější upěchování.
Košíček pro přípravu jedné porce kávy o gramáži 7-10g. Hlavní výhodou filtru jsou kolmé stěny a precizní perforace což zlepšuje vlasnosti připravené kávy. Tvar košíčku přibližuje připravené espresso tomu z dvojistého košíčku. K tomuto košíčku je zapotřebí tamperu o průměru 41mm.
KB90 je zatím poslední model vycházející z řady Linea PB. Vytvořen byl speciálně pro zvýšení rychlosti obsluhy v rušných kavárnách, kde zároveň usnadňuje práci baristovi.
KB90 je zatím poslední model vycházející z řady Linea PB. Vytvořen byl speciálně pro zvýšení rychlosti obsluhy v rušných kavárnách, kde zároveň usnadňuje práci baristovi.
KB90 je zatím poslední model vycházející z řady Linea PB. Vytvořen byl speciálně pro zvýšení rychlosti obsluhy v rušných kavárnách, kde zároveň usnadňuje práci baristovi.
KB90 je zatím poslední model vycházející z řady Linea PB. Vytvořen byl speciálně pro zvýšení rychlosti obsluhy v rušných kavárnách, kde zároveň usnadňuje práci baristovi.