Tento prvotřídní vinný ocet se vyrábí přímo v klášteře Agia Triada na Krétě. Jedná se o výjimečný, vysoce kvalitní výrobek, který se získává pouze z hroznového vína při přísné kontrole všech fází výroby a balení, za použití tradičních metod sklizně a lisování. Je vyroben z vyzrálého vína Marouva z Chanie. Při výrobě se nechává rok uležet v dubových sudech, což vede k jedinečné chuti. Díky své chuti se dokonale hodí nejen do salátů, ale také do nejrůznějších pokrmů. Obsahuje siřičitany. Země původu: Řecko.
Tento prvotřídní balzamikový ocet se vyrábí přímo v klášteře Agia Triada na Krétě. Jedná se o výjimečný, vysoce kvalitní výrobek, který se získává pouze z hroznového vína. Při výrobě se nechává tři léta uležet v dubových sudech, což vede k jedinečné chuti, bohaté a plné konzistenci a svému proslulému aroma. Díky své jedinečné chuti se dokonale hodí nejen do salátů, ale také do nejrůznějších pokrmů. Vyrábí se tradiční metodou Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Obsahuje siřičitany. Země původu: Řecko.
Jedná se o výjimečný, vysoce kvalitní výrobek, který se získává pouze z hroznového vína a tymiánového medu. Při výrobě se balsamikový ocet nechává dlouho uležet v dubových sudech, což vede k jedinečné chuti, bohaté a plné konzistenci a svému proslulému aroma. Tento exkluzivní balsamikový ocet se pak smíchá s krétským tymiánovým medem. Díky své jedinečné chuti se dokonale hodí nejen do salátů, ale také do nejrůznějších pokrmů. Úžasný kulinářský zážitek, výtečné snoubení jemného balsamica s exkluzivním tym
Karobový sirup je přírodní sladidlo s lehce čokoládovou chutí, kterým můžete nahradit med nebo běžný cukr.100% přírodní produkt nazývaný krétské černé zlato. Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné. M
Hroznový sirup vyrobený z koncentrovaného moštu z 100% hroznové šťávy, pochází z kláštera AGIA TRIADA v Akrotiri v oblasti Chania na Krétě. Jedná se o specialitu na řeckém ostrově Kréta a jeden z nejstarších receptů. Zkuste tento přirozeně sladký (bez cukru přidaný) sirup do jogurtu, zmrzliny, čaje, na palačinky nebo při pečení. Čajová lžička také dělá zázraky pro bolest v krku a nachlazení. Země původu: Řecko.