> Co je to ghí? Ghí je přepuštěné, nebo-li čištěné máslo, ze kterého se postupným dlouhým varem odpaří voda a zbyde tak pouze čistý (téměř 100%) tuk. Už naše babičky znaly...
Krátký popis: Máslové ghí Khanum je velmi oblíbené také v indické kuchyni, kde se používá jako základní přísada do mnoha pokrmů. Balení: 1Kg
Krátký popis: Máslové ghí Khanum je velmi oblíbené také v indické kuchyni, kde se používá jako základní přísada do mnoha pokrmů. Balení: 2Kg
Krátký popis: Máslové ghí Khanum je velmi oblíbené také v indické kuchyni, kde se používá jako základní přísada do mnoha pokrmů. Balení: 500g
Khanum přepuštěné máslo ghee je ideální pomocník na vaření, pečení a zejména na smažení. Nepřepaluje se a pokrmům dodá lahodnou máslovou příchuť a vůni. Nepřepaluje se ani při vyšších teplotách (vydrží i 200 až 250 °C). Datum minimální trvanlivosti produktu je do 07/2023!
Khanum přepuštěné máslo ghee je ideální pomocník na vaření, pečení a zejména na smažení. Nepřepaluje se a pokrmům dodá lahodnou máslovou příchuť a vůni. Nepřepaluje se ani při vyšších teplotách (vydrží i 200 až 250 °C). Datum minimální trvanlivosti produktu je do 07/2023!
Khanum přepuštěné máslo ghee je ideální pomocník na vaření, pečení a zejména na smažení. Nepřepaluje se a pokrmům dodá lahodnou máslovou příchuť a vůni. Nepřepaluje se ani při vyšších teplotách (vydrží i 200 až 250 °C). Datum minimální trvanlivosti produktu je do 07/2023!