Kvalitní medovina. Vyrobena studeným kvašením, zachovává veškeré živiny obsažené v medu. Neobsahuje konzervanty a jiné chemické látky. Výrobce získal 2 stříbrné medaile ve světové soutěži v konkurenci 2 000 vín z celého světa.
Kvalitní medovina. Vyrobena studeným kvašením, zachovává veškeré živiny obsažené v medu. Neobsahuje konzervanty a jiné chemické látky. Výrobce získal 2 stříbrné medaile ve světové soutěži v konkurenci 2 000 vín z celého světa.
Medovinka Original čistá přírodní medová je nápoj, který vzniká řízenou fermentací za studena a dlouhodobým ležením vykvašeného medového roztoku. Při procesu kvašení vzniká v roztoku přirozeně alkohol o síle cca 13% - 14% vol., dále vzniká spousta bioaktivních látek, které do roztoku uvolňují kvasinky.
Dárkové balení obsahuje 9 vzácných jednodruhových medíků z mimořádných evropských lokalit. V kazetě můžete narazit na některé z těchto medů např. na pohankový, avokádový, svazenkový, rozmarýnový, kaštanový, biomed mnohokvětý, dýňový, levandulový, vřesový a další. Ochutnejte něco mimořádného.
Medovinka mandlová je nápoj, který vzniká řízenou fermentací za studena a dlouhodobým ležením vykvašeného medového roztoku. Při procesu kvašení vzniká v roztoku přirozeně alkohol o síle cca 13% - 14% vol., dále vzniká spousta bioaktivních látek, které do roztoku uvolňují kvasinky.
Medovinka - oceněná v roce 2019 stříbrnou medaili na nejprestižnější soutěži v konkurenci 2 000 vzorků vín z celého světa. Metoda studeného kvašení zachovává veškeré látky obsažené v medu. Exkluzivní chuť s jemně vyváženou vůní mandlí.
Oříškový sen neboli Med se směsí mandlí je lahodná delikatesa, která je tím pravým balzámem na podrážděné nervy. Jedná se o velmi nápaditý, nekonvenční a zdravý dárek. Zakázkově lze připravit i pro firemní účely s vaší originální etiketou. Standartně obsahuje směs světlých a tmavých mandlí.
Oříškový sen neboli Med s vlašskými oříšky je lahodná delikatesa, která je tím pravým balzámem na podrážděné nervy. Jedná se o velmi nápaditý, nekonvenční a zdravý dárek.
Zdravá delikatesa, vzniklá spojením ovoce s vybranými druhy medu, tj. přírodním sladidlem. Chuťově méně výrazný med dostává díky ovoci kyselkavé příchutě a bohatější nutriční složení.