Karina - banán, 1kg - Směs na přípravu ochuceného krému s příchutí banánu KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vod
Sypká směs na přípravu ochuceného krému s příchutí jahody. KARINA je směs, která dodává cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou či rostlinnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené ze šlehaček nevysychají a nestahují se. KARINA dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. Postup: 250 g Kariny spojit s 120g vody a nechat 15
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určeno pouze pro další zpracování. Pro všechny příznivce hmoty ze sušeného mléka, tzv. "falešného marcipánu"! Doporučené dávkování: Montana - 1000g , Voda pitná 150-170g, 100% tuk 50g Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlosti v kotlíku šlehacího stroje protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá se odležet minimálně 12 hodin, nejlépe 24 hodin (z důvodu dokonalého pr