Fermentace v nerezové nádobě pomocí biokvasinek, čtyřměsíční zrání na jemných kalech. Barva je sytě zlatá, vůně evokuje medovou plástev a citrusy. V chuti med, pomeranč a mineralita se špetkou soli.
Fermentace v nerezových tancích. Vůně je minerální s aroma meruněk a kandovaného ovoce. V chuti se objevují tóny sušených meruněk s příjemně strukturovanou kyselinou a dlouhým, minerálním a šťavnatým závěrem.
Fermentace v nerezové nádobě. Barva zlatozelená, ve vůni dominuje aroma zralých meruněk s nádechem lipového květu. Šťavnatá ovocná chuť s mohutným minerálním závěrem.
Víno zrálo v barikových sudech. Sytě zlatá barva se zelenými odlesky a krásnou viskozitou. Ve vůni zralé exotické plody obohacené tóny vanilky a skořice, jemná chuť vypáleného sudu s typickou minerální dochutí.