Ručně vyráběný kečup z těch nejkvalitnějších surovin - plně zralých rajčat z farmy Ráječek, jablek ze sadů Starý Lískovec a červeného Kampotského pepře.
Jemná hořčice s fermentovaným Kampotským pepřem. Nechává vyniknout hořčičné semínko a delikátní fermentovaný Kampotský pepř, bez chemie, konzervantů a bez příkras.
Ručně vyráběná omáčka z manga, které až do plné zralosti viselo na větvičce. Chuť tropického ovoce doplňuje červený Kampotský pepř a citronová tráva z La Plantation.
Skvělé, jemně pálivé papričky Jalapenos, které Vás neodrovnají pálivostí, zato chutí určitě. Skvěle naložené, domácí kvalita papriček a špičkové koření v ručně připravovaném nálevu. Pecka do burgerů, tacos, majonéz, na pizzu či do guláše.
Nakládané chilli papričky pro odvážné - Bhut Jolokia, 7P Yellow a pro zjemnění Habanero - ruská ruleta, po které papričce odpadnete. Tedy pokud si nedáváte Carolina Reaper běžně k svačině...
Ručně vyráběná BBQ omáčka s černým zauzeným Kampotským pepřem a šťávou z pomerančů - skvělá k masu ale i ke grilovanému sýru. Žádná chemie, zvýrazňovače chuti a ani konzervanty - čistá chuť ve skle!
Nostalgická vzpomínka na chuť zralých moravských meruněk z mého dětství se skořicí z Kambodži z farmy La Plantation. Fantastická chuť, akurátní pálivost a žádné konzervanty - i babička by HUHU omáčku pochválila!
Ručně vyráběná chilli omáčka z moravských švestek s badyánem a skořicí z Kambodži z farmy La Plantation. Jediný lepší způsob jak zpracovat švestky je slivovice...
Fantastický balanc cibulového chutney, chilli a čokolády s lehkým šmrncem zázvoru z La Plantation - dokonale vyvážená chuť, která vzbudí okamžitou závislost!