V brusinkové zavařenině s portským vínem je uchována svěžest a lehkost letních lesů s těžkým aroma a silným žárem jižního slunce. Chuť této pochoutky uspokojí jak sladorády tak i slanorády.
p span style= font-size: 12pt; Toto chutney je husté omáčky vyrobena z různých surovin od ovoce, zeleniny až po hořčici nebo ocet. Chutney má typickou sladko-kyselou a pikantní chutí. /span /p
p span style= font-size: 12pt; Chilli papričky v olivovém oleji jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. /span /p
p span style= font-size: 12pt; Pasta z červených chilli papriček Habanero v kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem, který má rád neotřelou a pikantní chuť. /span /p
p span style= font-size: 12pt; Toto chutney je husté omáčky vyrobena z různých surovin od ovoce, zeleniny až po hořčici nebo ocet. Chutney má typickou sladko-kyselou a pikantní chutí. /span /p
p span style= font-size: 12pt; Bazalkové pesto je ručně a šetrně vyráběné v České republice /span /p
p span style= font-size: 12pt; Pesto z dýňových semínek má velmi intenzivní chuť a vůni po pražených semínkách. /span /p
p span style= font-size: 12pt; Mandlové pesto je vyrobeno z kvalitních mandlí, které mu propůjčují jemnou, dalo by se říci dámskou, chuť. /span /p
p span style= font-size: 12pt; Pesto je vyrobeno z jarní bylinky - medvědího česneku - která zaručuje jemně česnekové aroma. /span /p
p span style= font-size: 12pt; Pesto ze sušených rajčat je skvělým propojením delikátní slano-sladké chuti. /span /p
p style= text-align: left; span style= font-size: 12pt; Typická štiplavost a hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě natrhané rukoly, se v jeho pestu rozplyne do jemného nádechu a v kombinaci s pistáciemi a slunečnicovým semínkem je pesto krásně křupavé. /span /p
p span style= font-size: 12pt; Nad zavařeninou z černého rybízu pro jeho exotickou a výraznou chuť zajásá nejeden labužník. /span /p
p span style= font-size: 12pt; Jahodová zavařenina je tradiční pochoutkou nejen pro malé mlsouny. V kombinaci s vanilkovým luskem se prolíná tradice s exotikou. /span /p
Přírodní citrusový pektin se používá do džemů, marmelád, zavařenin. Čistě přírodní citrusový pektin patří mezi zahušťovadla a je vyráběn z citrusů, které nejsou GMO, tudíž nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Citrusový pektin je vhodný při různé výrobě džemů, sirupů, rosolů, marmelád, ale také třeba při výrobě domácích „želatinových medvídků”.
Borůvky s mátou Jedna z možností jak uchovat jemné šumění lístků chvějících se ve větru protkané zlatou nití slunečních paprsků se svěží vůni lesa po celý rok je borůvková zavařenina s lehkým nádechem máty. Borůvková zavařenina je jemná a perfektně se hodí jako příloha k palačinkám nebo vaflím. Můžeme ji zašlehat do šlehačky a používat jako náplň do piškotového těsta, lineckých koláčků anebo na dobrý chléb s máslem. Stejně pak i do jogurtu k přímému pochutnání.