Hledáte chuťový zážitek, na který jen tak nezapomenete? Pak byste rozhodně měli vyzkoušet bolivijskou kávu. Na její produkci se podílí primárně malí pěstitelé, kteří kávu pěstují v nadmořských výškách kolem 1500 metrů a zpracovávají ji mokrou metodou, která podtrhne chuťové vlastnosti. Dopřejte si intenzivní arabiku s plným tělem, minimální hořkostí a čokoládově karamelovou chutí, díky které se budete na svůj ranní šálek kávy těšit celý zbytek dne. Složení: 200g, 100% káva arabica
Hledáte chuťový zážitek, na který jen tak nezapomenete? Pak byste rozhodně měli vyzkoušet bolivijskou kávu. Na její produkci se podílí primárně malí pěstitelé, kteří kávu pěstují v nadmořských výškách kolem 1500 metrů a zpracovávají ji mokrou metodou, která podtrhne chuťové vlastnosti. Dopřejte si intenzivní arabiku s plným tělem, minimální hořkostí a čokoládově karamelovou chutí, díky které se budete na svůj ranní šálek kávy těšit celý zbytek dne. Složení: 200g, 100% káva arabica
Brazilská Facenda představuje prvotřídní arabiku odrůdy Bourbon, pro kterou je typická vyšší výnosnost i menší náchylnost k různým chorobám. No a v neposlední řadě také chuťové vlastnosti, pro které je tato káva oblíbená po celém světě. I laický degustátor v ní totiž dokáže rozpoznat tóny kakaa, vlašských oříšků a medu. Díky pěstování v nadmořské výšce od 900 do 1250 metrů je káva vyvážená, bez výrazné hořkosti či acidity, takže si na ní můžete den za dnem pochutnávat, aniž byste se jí jakkoliv přepili. O
Brazilská Facenda představuje prvotřídní arabiku odrůdy Bourbon, pro kterou je typická vyšší výnosnost i menší náchylnost k různým chorobám. No a v neposlední řadě také chuťové vlastnosti, pro které je tato káva oblíbená po celém světě. I laický degustátor v ní totiž dokáže rozpoznat tóny kakaa, vlašských oříšků a medu. Díky pěstování v nadmořské výšce od 900 do 1250 metrů je káva vyvážená, bez výrazné hořkosti či acidity, takže si na ní můžete den za dnem pochutnávat, aniž byste se jí jakkoliv přepili. O
Brazílie má coby dominantní světový producent kávového zrna celou řadu přístavů, z nichž kávu exportuje do celého světa. Žádný z nich ale není tak známý, jako Porto de Santos. Vyváží se odtud káva pěstovaná v poměrně exkluzivních oblastech Sao Paula či Minas Gerais, kde arabika roste v nadmořské výšce od 600 do 1200 metrů nad mořem a vy se díky tomu můžete těšit na kávu s plným a nasládlým tělem, ve kterém se odráží tóny meruněk, lískových oříšků i čokolády. Má někdo z Vašich známých v blízké době narozen
Brazílie má coby dominantní světový producent kávového zrna celou řadu přístavů, z nichž kávu exportuje do celého světa. Žádný z nich ale není tak známý, jako Porto de Santos. Vyváží se odtud káva pěstovaná v poměrně exkluzivních oblastech Sao Paula či Minas Gerais, kde arabika roste v nadmořské výšce od 600 do 1200 metrů nad mořem a vy se díky tomu můžete těšit na kávu s plným a nasládlým tělem, ve kterém se odráží tóny meruněk, lískových oříšků i čokolády. Má někdo z Vašich známých v blízké době narozen
Dominikánská republika může působit jako učiněný ráj na zemi. Najdete tam skvělý rum, bezkonkurenční doutníky a v neposlední řadě také úžasnou kávu. Ta se pěstuje v nadmořské výšce od 600 do 1500 metrů, zpracovává se mokrou metodou a nakonec suší na slunci. Díky tomu se můžete těšit na plné tělo, krémovou chuť a velmi intenzivní aroma s tóny čokolády i lískových oříšků. Zkrátka a dobře ideální káva nejen na ráno, ale kdykoliv během dne. Pro skladování kávy je uvnitř tmavá a dobře těsnící dóza to nejlepší,
Dominikánská republika může působit jako učiněný ráj na zemi. Najdete tam skvělý rum, bezkonkurenční doutníky a v neposlední řadě také úžasnou kávu. Ta se pěstuje v nadmořské výšce od 600 do 1500 metrů, zpracovává se mokrou metodou a nakonec suší na slunci. Díky tomu se můžete těšit na plné tělo, krémovou chuť a velmi intenzivní aroma s tóny čokolády i lískových oříšků. Zkrátka a dobře ideální káva nejen na ráno, ale kdykoliv během dne. Pro skladování kávy je uvnitř tmavá a dobře těsnící dóza to nejlepší,
Nic pro Ekvádor není charakterističtější, než poměrně nesourodá krajina. Zatímco centrálním pásem vedou Andy v čele se sopkou Chimborazo nacházející se ve výšce 6000 metrů, na pobřeží je celá řada nížin a deštných pralesů. I když se káva pěstuje napříč rozdílnými regiony, spojuje ji neuvěřitelná vyváženost, lehká nasládlost a omamná chuť čokolády, pro kterou ji vyhledává celá řada odborníků. Pro skladování kávy je uvnitř tmavá a dobře těsnící dóza to nejlepší, co může být. Složení: 200g, 100% ká
Nic pro Ekvádor není charakterističtější, než poměrně nesourodá krajina. Zatímco centrálním pásem vedou Andy v čele se sopkou Chimborazo nacházející se ve výšce 6000 metrů, na pobřeží je celá řada nížin a deštných pralesů. I když se káva pěstuje napříč rozdílnými regiony, spojuje ji neuvěřitelná vyváženost, lehká nasládlost a omamná chuť čokolády, pro kterou ji vyhledává celá řada odborníků. Pro skladování kávy je uvnitř tmavá a dobře těsnící dóza to nejlepší, co může být. Složení: 200g, 100% ká
Etiopie je samotnou pravlastí kávy, přičemž podle mnohých legend a mýtů se zde pěstovala již v 9. století. Není tedy divu, že má mezi místními neuvěřitelnou tradici a kávové rituály (při kterých mimochodem bývá zvykem kávu řádně osladit) se praktikují několikrát denně. V případě naší etiopské Latino Café máte záruku naprosté čerstvosti, díky které intenzivní a hluboké tóny kakaových bobů a červeného vína vyniknou naprosto famózně. Díky obsahu kofeinu v kávě se budete po ránu cítit plní energie a během pří
Etiopie je samotnou pravlastí kávy, přičemž podle mnohých legend a mýtů se zde pěstovala již v 9. století. Není tedy divu, že má mezi místními neuvěřitelnou tradici a kávové rituály (při kterých mimochodem bývá zvykem kávu řádně osladit) se praktikují několikrát denně. V případě naší etiopské Latino Café máte záruku naprosté čerstvosti, díky které intenzivní a hluboké tóny kakaových bobů a červeného vína vyniknou naprosto famózně. Díky obsahu kofeinu v kávě se budete po ránu cítit plní energie a během pří
I když k rozvoji kávového průmyslu v Guatemale došlo až po vyhlášení nezávislosti v roce 1821, dnes patří tato země mezi největší světové producenty. A není se čemu divit, vždyť tamní káva dosahuje opravdu vysoké kvality, když v sobě mísí jemné náznaky ovoce s tóny karamelu a čokolády. Charakteristické je rovněž lehce kouřové aroma, které je způsobené silně vulkanizovanou půdou. Tato arabika se hodí pro všechny způsoby přípravy kávy. Netradiční chuťový zážitek prostě a jednoduše musíte zažít.Složení: 200g
I když k rozvoji kávového průmyslu v Guatemale došlo až po vyhlášení nezávislosti v roce 1821, dnes patří tato země mezi největší světové producenty. A není se čemu divit, vždyť tamní káva dosahuje opravdu vysoké kvality, když v sobě mísí jemné náznaky ovoce s tóny karamelu a čokolády. Charakteristické je rovněž lehce kouřové aroma, které je způsobené silně vulkanizovanou půdou. Tato arabika se hodí pro všechny způsoby přípravy kávy. Netradiční chuťový zážitek prostě a jednoduše musíte zažít.Složení: 200g
Pokud hledáte kávu vypěstovanou bez jakýchkoliv hnojiv, pesticidů či herbicidů, vyberte se tu z Haiti. I kdyby všechna tato aditiva domorodí pěstitelé chtěli používat, nemají na ně peníze a tamní kávový průmysl se tím pádem za několik posledních desítek let vůbec nezměnil. Přesto jsou pěstitelé na Haiti schopni produkovat nesmírně kvalitní kávu, která je jemná a vyvážená a snoubí v sobě tóny kakaa a medu, pro které ji mnozí odborníci označují za vůbec nejchutnější kávu na světě. Tato arabika se hodí