Brus na nože CC 120 - Chef's Choice je určený především pro řeznictví, gastroprovozy a domácnosti. Elektrický brus s diamantovými a keramickými kotouči brousí ve třech stupních: 1.Stupeň - Broušení ostří (Diamantový kotouč) 2.Stupeň - Vytahování ostří (Diamantový kotouč) 3. Stupeň - ...
Elektrický dvoustupňový ostřič s kotoučky s technickými diamanty. První stupeň se používá k ostření, druhý k obtahování a leštění. Ostření prostřednitvím diamantů je jemné, rychlé a přesné. Při práci s ostřičem CC-105 nehrozí přehrátí a změkčení ani ztvrdnutí materiálu. Tato technologie vašim nožům...
Nářezový stroj GRAEF CLASSIC C20 (zubatý nůž), manuální, domácnost a lehký provoz. Potřebujete nakrájet uzeniny, salámy případně i sýry a pečivo? S manuálním nářezovým strojem C 20 CLASIC od německé firmy Graef to není žádný problém. Požadovanou sílu řezu si můžete libovolně a snadno nastavit od 0 do 20 mm. O řez se postará zubatý.
Nářezový stroj GRAEF MASTER M23 (hladký nůž), manuální, domácnost a lehký provoz. Potřebujete nakrájet uzeniny, salámy, šunku či pečivo? S manuálním nářezovým strojem MASTER M 23 od německé firmy Graef to není žádný problém. Požadovanou sílu řezu si můžete libovolně a snadno nastavit od 0 do 20 mm. O řez se postará hladký...
Potřebujete nakrájet či naporcovat uzeniny, salámy nebo sýry? S manuálním nářezovým strojem BI 1920 DE od německé firmy Graef to není žádný problém. Požadovanou sílu řezu si můžete libovolně a snadno nastavit od 0 do 15 mm. O řez se postará hladký...
Potřebujete nakrájet či naporcovat uzeniny nebo salámy? S manuálním nářezovým strojem BI 1920 DE od německé firmy Graef to není žádný problém. Požadovanou sílu řezu si můžete libovolně a snadno nastavit od 0 do 15 mm. O řez se postará hladký...
Potřebujete nakrájet či naporcovat uzeniny nebo salámy? S manuálním nářezovým strojem BI 1920 DE od německé firmy Graef to není žádný problém. Požadovanou sílu řezu si můžete libovolně a snadno nastavit od 0 do 15 mm. O řez se postará zubatý...
Brus na nože CC 120 - Chef's Choice je určený především pro řeznictví, gastroprovozy a domácnosti. Brus na nože zvládne nabrousit rovné i vlnité ostří. Pro vlnité ostří je vhodný třetí stupeň s keramickými kotouči.
Dvoustupňový protahovací diamantový brus Graef. 1. stupeň pro broušení a 2. stupeň pro obtahování nože.
Elektrický dvoustupňový ostřič s kotoučky s technickými diamanty. První stupeň se používá k ostření, druhý k obtahování a leštění. Ostření prostřednitvím diamantů je jemné, rychlé a přesné. Při práci s ostřičem CC-105 nehrozí přehrátí a změkčení ani.
Profesionální nářezové stroje Graef linie MASTER CERA3 v hliníkovém provedení se speciálním keramickým nepřilnavým povrchem CERA3 (kompletní opláštění včetně vozíku a nože). Všechny komponenty lze snadno demontovat bez nutnosti použití speciálního...
Profesionální nářezové stroje Graef linie MASTER CERA3 v hliníkovém provedení se speciálním keramickým nepřilnavým povrchem CERA3 (kompletní opláštění včetně vozíku a nože). Všechny komponenty lze snadno demontovat bez nutnosti použití speciálního...
Profesionální nářezové stroje Graef linie MASTER CERA3 v hliníkovém provedení se speciálním keramickým nepřilnavým povrchem CERA3 (kompletní opláštění včetně vozíku a nože). Všechny komponenty lze snadno demontovat bez nutnosti použití speciálního...
Profesionální nářezové stroje Graef linie MASTER CERA3 v hliníkovém provedení se speciálním keramickým nepřilnavým povrchem CERA3 (kompletní opláštění včetně vozíku a nože). Všechny komponenty lze snadno demontovat bez nutnosti použití speciálního...
Profesionální nářezové stroje Graef linie MASTER CERA3 v hliníkovém provedení se speciálním keramickým nepřilnavým povrchem CERA3 (kompletní opláštění včetně vozíku a nože). Všechny komponenty lze snadno demontovat bez nutnosti použití speciálního...