100% přírodní kokosová miska natural z ručně opracované kokosové skořápky dodá každému jídlu úplně jiný rozměr. Každá mistička je originál svou velikostí, tvarem i opracováním a její význam je nejen věcný, ale i ekologický.
Čokoláda jak ji neznáte. Ve skleničce, dokonale jemná.
Echinacea Echinacea purpurea, známá také jako třapatka nachová, patří mezi nejpoužívanější byliny v tradičním léčitelství napříč celým světem. Vyniká především svou schopností podporovat imunitní systém a přirozenou obranyschopnost, proto může být obzvláště nápomocná během chřipkového období.
Potěšte své chuťové smysly lahodnou horkou čokoládou, která v zimních dnech příjemně zahřeje tělo a pohladí na duši. Díky speciální vánoční receptuře provoní celou domácnost po právě upečeném medovém perníčku a chutná stejně tak dobře.
My sami ořechové krémy milujeme a konzumujeme téměř každý den, takže chceme mít vše pod kontrolou. Od výběru kvality a kontroly čerstvosti každého ořechu, přes proces výroby až po balení do sklenic.
Sušená třtinová šťáva. Jedná se o zdravé přírodní sladidlo, které obyčejný cukr svými výživovými hodnotami strčí zcela do kapsy! Naše panela je navíc v bio kvalitě.
Cizrna s mákem zní zvláštně, ale tuto kombinaci si zamilujete. Pomazánka je vyrobena z poctivých farmářských surovin.
Luxusní ořechový krém s jemnou lehce crunchy texturou vyrobený z lahodných mandlí, kešu ořechů, lískových ořechů bez aditiv, stabilizátorů, palmového oleje je slazený kokosovým cukrem. Špetka himalájské soli dotváří chuťový zážitek k dokonalosti.
Včelí perga je fermentovaný pyl neboli včelí chléb. Je to jedna z nejkomplexnějších superpotravin na světě.
Svým tvarem připomínají mozek, možná právě proto, že podporují zastoupením mikronutrientů mozkové funkce a funkce celého nervového systému. Dle některých “asijských kultur” jsou vlašáky označovány za potravu pro mozek a podle keltských kultur jsou označovány vlašské ořechy za symbol koncentrované moudrosti.
Poznejte tajemství dokonale hedvábné pleti Japonek na vlastní kůži. Růžová konjac houbička s obsahem růžového jílu účinně odstraňuje nečistoty, odumřelé buňky a mastnotu z pleti.
Lyofilizované neboli mrazem sušené višně si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností jako je vůně, chuť, barva a živiny. Jsou krásně křupavé, lehké a výživné.
Osvěžte se povznášející vůní růžové vody v té nejvyšší možné kvalitě. Je vyrobena z ručně sbíraných okvětních lístků růže alba rostoucí v čisté přírodě bulharských hor.
Kokosový palmový cukr je přírodní sladidlo vyrobené z nektaru z květů kokosové palmy v Indonésii, který se následně nechá zkaramelizovat. Po vychladnutí se zpracovává a rozemele, aby získal krystalickou konzistenci.
Kombinace bílé čokolády, makadamových ořechů, mandlí a strouhaného kokosu nabízí skutečný gurmánský prožitek. A abychom uspokojili i ty nejvybíravější labužníky, osvěžili jsme recepturu o bourbonskou vanilku a pumpkin spice koření.