Pánev se zvýšeným okrajem doporučujeme zejména pro přípravu jídel s omáčkou jako např. guláš, masové rolády a dušená zelenina.
Pánev se zvýšeným okrajem doporučujeme zejména pro přípravu jídel s omáčkou jako např. guláš, masové rolády a dušená zelenina.
Pánev se zvýšeným okrajem doporučujeme zejména pro přípravu jídel s omáčkou jako např. guláš, masové rolády a dušená zelenina.
Pánev se zvýšeným okrajem doporučujeme zejména pro přípravu jídel s omáčkou jako např. guláš, masové rolády a dušená zelenina.
Pánev s nízkým okrajem je ideální pro přípravu steaků, vajec, omelet, opékaných brambor a všech na prudko připravovaných pokrmů.
Pánev s nízkým okrajem je ideální pro přípravu steaků, vajec, omelet, opékaných brambor a všech na prudko připravovaných pokrmů.
Pánev s nízkým okrajem je ideální pro přípravu steaků, vajec, omelet, opékaných brambor a všech na prudko připravovaných pokrmů.
Pánev s nízkým okrajem je ideální pro přípravu steaků, vajec, omelet, opékaných brambor a všech na prudko připravovaných pokrmů.
Pánev s nízkým okrajem je ideální pro přípravu steaků, vajec, omelet, opékaných brambor a všech na prudko připravovaných pokrmů.
Čtvercový tvar pánve nejvíce oceníte při smažení řízků a pečení nákypů, lasagní a buchet. Objemnost pánve vás nadchne ale i při každodenním vaření pro rodinu či přátele.
Čtyřhranná grilovací pánev je určená k rychlé přípravě masa a zeleniny.
Kastrol je ideální pro dušení zeleniny, masa a přípravu dalších skvělých pokrmů.
Kastrol je ideální pro dušení zeleniny, masa a přípravu dalších skvělých pokrmů.
Kastrol je ideální pro dušení zeleniny, masa a přípravu dalších skvělých pokrmů.
Kastrol je ideální pro dušení zeleniny, masa a přípravu dalších skvělých pokrmů.