Nakiri je tradiční japonský nůž především na krájení a sekání zeleniny, ovoce, ale i bylinek, velice oblíbený mezi kuchaři. S nožem Nakiri velice snadno nakrájíte suroviny na drobné kostičky nebo tenké nudličky. Díky svý…
Název SANTOKU pochází z japonštiny a znamená v překladu tři ctnosti (San = tři, Toku = ctnosti). Tento název je velmi trefný, protože popisuje vhodnost nože Santoku na sekání, řezání a krájení na kostičky. Díky tomuto ja…
Nůž typu deba je tradiční japonský tvar nože. Je určen především na zpracování ryb (i filetování) a drůbeže.
Tradiční ocelová pánev wok s průměrem 35 cm s plochým dnem. POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku s vodou náchylná ke korozi.
Tradiční ocelová pánev wok s průměrem 30 cm samp;nbsp;kulatým dnem. POZOR: Před prvním vařením je třeba wok pánev vypálit. Postup viz. níže. Nevypálená wok pánev je při styku s vodou náchylná ke korozi.