Průměr formičky: 8,5x7cm Použití: Do formičky natlačíme modelovací hmotu, která nesmí z formičky vystupovat. Pak na cca 10 minut vložíme do mrazáku. Poté hmotu vytlačíme ven. Výlisek necháme oschnout neboť se vlivem rozdílu teplot orosí. Lze použít i na čokoládu, isomalt a želatinu. Výrobce Alphabet Moulds.
Průměr formy 6,3 cm Silikonová forma určená pro práci s marcipánem a čokoládouPostup práce:Marcipán a jiné hmoty : hmotu natlačíme do formiček a jemně vyklopíme ( pro snadnější vyndávání doporučujeme dát na 5 min do mrazáku)Čokoláda: nastříkáme nebo pomocí lžičky naplníme tvary a dáme ztuhnout do lednice
Silikonová forma určená pro práci s marcipánem a čokoládouPostup práce:Marcipán a jiné hmoty : hmotu natlačíme do formiček a jemně vyklopíme ( pro snadnější vyndávání doporučujeme dát na 5 min do mrazáku)Čokoláda: nastříkáme nebo pomocí lžičky naplníme tvary a dáme ztuhnout do lednice
Měkká silikonová forma na rychlou výrobu dekorací z modelovacích hmot. Můžete zvolit postupné natláčení barevných hmot a nebo natlačíte základní hmotu, kterou po vyklopení obarvíte požadovanými odstíny. Velikost miminka cca 10 cm
Průměr formy 6,3 cm Silikonová forma určená pro práci s marcipánem a čokoládouPostup práce:Marcipán a jiné hmoty : hmotu natlačíme do formiček a jemně vyklopíme ( pro snadnější vyndávání doporučujeme dát na 5 min do mrazáku)Čokoláda: nastříkáme nebo pomocí lžičky naplníme tvary a dáme ztuhnout do lednice
Průměr formy 6,3 cm Silikonová forma určená pro práci s marcipánem a čokoládouPostup práce:Marcipán a jiné hmoty : hmotu natlačíme do formiček a jemně vyklopíme ( pro snadnější vyndávání doporučujeme dát na 5 min do mrazáku)Čokoláda: nastříkáme nebo pomocí lžičky naplníme tvary a dáme ztuhnout do lednice
Průměr formy 6,3 cm Silikonová forma určená pro práci s marcipánem a čokoládouPostup práce:Marcipán a jiné hmoty : hmotu natlačíme do formiček a jemně vyklopíme ( pro snadnější vyndávání doporučujeme dát na 5 min do mrazáku)Čokoláda: nastříkáme nebo pomocí lžičky naplníme tvary a dáme ztuhnout do lednice
Průměr formy 6,3 cm Silikonová forma určená pro práci s marcipánem a čokoládouPostup práce:Marcipán a jiné hmoty : hmotu natlačíme do formiček a jemně vyklopíme ( pro snadnější vyndávání doporučujeme dát na 5 min do mrazáku)Čokoláda: nastříkáme nebo pomocí lžičky naplníme tvary a dáme ztuhnout do lednice
Rozměr formy 9 x 7,5 cm Silikonová forma určená pro práci s marcipánem a čokoládouPostup práce:Marcipán a jiné hmoty : hmotu natlačíme do formiček a jemně vyklopíme ( pro snadnější vyndávání doporučujeme dát na 5 min do mrazáku)Čokoláda: nastříkáme nebo pomocí lžičky naplníme tvary a dáme ztuhnout do lednice
Průměr formy 6,3 cm Silikonová forma určená pro práci s marcipánem a čokoládouPostup práce:Marcipán a jiné hmoty : hmotu natlačíme do formiček a jemně vyklopíme ( pro snadnější vyndávání doporučujeme dát na 5 min do mrazáku)Čokoláda: nastříkáme nebo pomocí lžičky naplníme tvary a dáme ztuhnout do lednice