Rozpustná fermentovaná kreveta ve formě masové kostky. Belachan je asijský název pro specifický typ pasty z fermentovaných krevet (garnátů). Tuto pastu nabízíme ve formě lisovaných bločků (kostek). Široké spektrum použit…
Indonéský krevetový prášek Trassi Bakar na vaření je nejlepším kořením v orientální kuchyni. Stačí malé množství, abyste asijskému pokrmu dodali lahodnou chuť. Trassi je indonéský název pro tuto formu krevetového prášku,…
Indonéský krevetový prášek Trassi Bakar na vaření je nejlepším kořením v orientální kuchyni. Stačí malé množství, abyste asijskému pokrmu dodali lahodnou chuť. Trassi je indonéský název pro tuto formu krevetového prášku,…
Palmový cukr se skvěle hodí jako sladidlo do kávy se smetanou. Palmový cukr na rozdíl od ostatních sladidel obsahuje vysoké možství vitamínu C a minerálů, zvláště draslíku, který má vliv na snižování krevního tlaku. Z nu…
Yellow Label Black Soy No.1 sójová omáčka se vyrábí z přirozeně uvařené sójové omáčky dovezené přímo z Asie. To znamená, že sójové boby jsou fermentovány a zpracovány na sójovou omáčku autentickým přírodním procesem trva…
Yellow Label Black Soy No.1 sójová omáčka se vyrábí z přirozeně uvařené sójové omáčky dovezené přímo z Asie. To znamená, že sójové boby jsou fermentovány a zpracovány na sójovou omáčku autentickým přírodním procesem trva…
Sambal v kombinaci se sojovou omáčkou je vhodný pro přípravu asijských jídel. Tento Sambal je mírně nasládlý a dodá jídlům originální sladkopálivou chuť.
Sambal s přidaným česnekem najde využí především ve Vietnamské kuchyni při přípravě pikantních jídel a salátů a zálivek.
Jeden z nejpálivějších Sambalů. Extra pikantní dochucovací pasta obsahující papričky Madame Jeanette, vhodná jako přísada pro dochucení polévek, gulášů a omáček.
Krevetová pasta se používá hojně v kuchyni Jihovýchodní Asie jako koření. Vyrábí se fermentací sušených krevet se solí. Používá se třeba do omáček, jako dip. nebo do zeleninových jídlech.
Rozpustná fermentovaná kreveta ve formě masové kostky. Belachan je asijský název pro specifický typ pasty z fermentovaných krevet (garnátů). Tuto pastu nabízíme ve formě lisovaných bločků (kostek). Široké spektrum použit…
Extra pikantní dochucovací pasta složená z chili papriček a soli, vhodná pro přípravu asijských jídel.