Vše co by Vás mohlo zajímat: Arašídy bez slupky pražené ručně s lehkým obalem z celého třtinového cukru, špetkou soli a nádechem sladké papriky z La Vera. Po opečení se speciální směsí se přidá bezlaktózová belgická hořká čokoláda (minimálně 60 % kakaa), a pomalu a jemně se jí arašídy potahují (po dobu delší než dvě hodiny), dokud není dosaženo dokonalého závěru. Prostě chutné! Použití a párování: Se sladkými víny, červenými, z Jerezu. Ke kávě nebo jako aperitiv.
Vše co by Vás mohlo zajímat: Arašídy bez slupky pražené se směsí celého třtinového cukru. Arašídy jsou hladké a krémové s lehkým sladkým nádechem. Ideální pro každou příležitost Použití a párování: Jako aperitiv nebo k individuální chuti. Doporučení našeho šéfkuchaře: kombinujte se sladkými přípravky s jogurtem (smetanovým, řeckého typu) nebo s tvarohovými koláči. Jako příloha k nápoji se doporučuje kombinovat s albariños a txakolís.
Vše co by Vás mohlo zajímat: Valencia mandle bez slupky, která se pěstuje pouze ve Španělsku, její hlavní charakteristikou je její textura a skvělá chuť, díky čemuž jsou všemi spotřebiteli nejvíce ceněnými mandlemi na světě. Ručně opékané do soli, s rozmarýnem a extra panenským olivovým olejem. Nejchutnější mandle ve Středomoří. Použití a párování: Jako aperitiv nebo dle chuti jednotlivě. Doporučení našeho šéfkuchaře: Párujte hlavně k pečeným masům, dušeným masům s kuřecím masem (kuře v pepitoriu,
Vše co by Vás mohlo zajímat: Ručně pražené arašídy bez slupky s cajunským kořením. Cajun je název pro tradiční gastronomii francouzsko-kanadských emigrantů, kteří byli v druhé polovině 18. století vyhnáni z Acadie (Kanada) a přivezeni do oblasti Louisiana (Spojené státy americké). V této gastronomii se používalo především aromatické koření jako celer, cibule, česnek, tymián, oregano, pepř... Dnes tuto gastronomii pohltila „americká“ kultura, díky čemuž je nejznámější směs cajunského koření uznávána
Koktejl složený z arašídů bez slupky, valencijských mandlí bez slupky, kešu bez slupky a pekanových oříšků bez slupky. Ručně opečené se solí a paprikou z La Vera. Ideální pro milovníky tradičních ořechů Použití a párování: Jako aperitiv, k ochutnání jednotlivě nebo jako příloha k nápojům. Lze použít i do salátů, dortů, dortů, zmrzliny...
Vše co by Vás mohlo zajímat: Arašídy bez slupky pražené se směsí celého třtinového cukru. Arašídy jsou hladké a krémové s lehkým sladkým nádechem. Ideální pro každou příležitost Použití a párování: Jako aperitiv nebo k individuální chuti. Doporučení našeho šéfkuchaře: kombinujte se sladkými přípravky s jogurtem (smetanovým, řeckého typu) nebo s tvarohovými koláči. Jako příloha k nápoji se doporučuje kombinovat s albariños a txakolís.
Vše co by Vás mohlo zajímat: Valencia mandle bez slupky, která se pěstuje pouze ve Španělsku, její hlavní charakteristikou je její textura a skvělá chuť, díky čemuž jsou všemi spotřebiteli nejvíce ceněnými mandlemi na světě. Ručně opékané do soli, s rozmarýnem a extra panenským olivovým olejem. Nejchutnější mandle ve Středomoří. Použití a párování: Jako aperitiv nebo dle chuti jednotlivě. Doporučení našeho šéfkuchaře: Párujte hlavně k pečeným masům, dušeným masům s kuřecím masem (kuře v pepitoriu,
Vše co by Vás mohlo zajímat: Mandle Valencia bez slupky, její skvělá textura a chuť z ní činí nejoceňovanější mandle mezi spotřebiteli. Ručně pražené se směsí celého třtinového cukru, Aestivum lanýže a lanýžového aroma. Autentická pochoutka, intenzivní lanýžová chuť, která tvoří dokonalou kombinaci s nejlepšími mandlemi na světě Použití a párování: Jako aperitiv nebo k individuální chuti. Doporučení našeho šéfkuchaře: Párujte hlavně se slanými přípravky, které obsahují vejce, jako jsou m
Vše co by Vás mohlo zajímat: Ručně pražené arašídy bez slupky s cajunským kořením. Cajun je název pro tradiční gastronomii francouzsko-kanadských emigrantů, kteří byli v druhé polovině 18. století vyhnáni z Acadie (Kanada) a přivezeni do oblasti Louisiana (Spojené státy americké). V této gastronomii se používalo především aromatické koření jako celer, cibule, česnek, tymián, oregano, pepř... Dnes tuto gastronomii pohltila „americká“ kultura, díky čemuž je nejznámější směs cajunského koření uznávána
Vše co by Vás mohlo zajímat: Mandle z Valencie bez slupky, ručně pražené s lehkým obalem z celého třtinového cukru, špetkou soli a nádechem sladké papriky z La Vera. Po opečení se speciální směsí se přidá bezlaktózová belgická hořká čokoláda (minimálně 60 % kakaa), čímž se pomalu a jemně potahuje (po dobu delší než dvě hodiny), dokud není dosaženo dokonalého závěru. prostě chutné Použití a párování: Se sladkými víny, červenými, z Jerezu. Ke kávě nebo jako aperitiv
Vše co by Vás mohlo zajímat: Jumbo pistácie (skořápka) ručně pražené se solí a paprikou z La Vera. Odrůda pistácií Kerman pěstovaná biodynamicky na naší vlastní farmě La Rosala Použití a párování: Jako aperitiv, k ochutnání jednotlivě nebo jako příloha k nápojům. Lze použít i do salátů, dortů, dortů, zmrzliny...