Rýžové nudle mají lesklou bílou barvu, jsou bezlepkové, bezvaječné a neobsahují ani mléko a sóju. Hotové jsou za pár minut a po uvaření si stále drží pevnou strukturu a stejný tvar. Vhodné jsou jako příloha nebo základ těstovinového salátu.
Rýžové nudle mají lesklou bílou barvu, jsou bezlepkové, bezvaječné a neobsahují ani mléko a sóju. Hotové jsou za pár minut a po uvaření si stále drží pevnou strukturu a stejný tvar. Vhodné jsou jako příloha nebo základ těstovinového salátu.
Rýžové nudle mají lesklou bílou barvu, jsou bezlepkové, bezvaječné a neobsahují ani mléko a sóju. Hotové jsou za pár minut a po uvaření si stále drží pevnou strukturu a stejný tvar. Vhodné jsou jako příloha nebo základ těstovinového salátu.
Základní složkou pro výrobu rýžových nudlí je rýžová mouka, do které se přidává voda a někdy i sůl. Jsou vhodné jak pro běžné stravování, tak bezlepkovou i redukční dietu. Čínské rýžové nudle ale obsahují malé množství v…