Vepřové maso ve vlastní šťávě, vyráběné tradiční, ruční výrobou. Výborné k přípravě dalších pokrmů ideální pro přípravu „rychlého oběda“. Vepřové maso je šťavnaté a libové.
Čerstvý jogurt z kravského, pasterovaného mléka. Bílý jogurt s ovocnou složkou. Jogurt zrající v kelímku. Nově všechny naše jogurty obsahují probiotika a ABT kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus), které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.
Čerstvý jogurt z kravského, pasterovaného mléka. Jogurt zrající v kelímku. Nově všechny naše jogurty obsahujíprobiotika a ABT kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus), které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.
Čerstvý jogurt z kravského, pasterovaného mléka. Jogurt zrající v kelímku. Nově všechny naše jogurty obsahujíprobiotika a ABT kultury(Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus), které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.
Čerstvý jogurt z kravského, pasterovaného mléka. Jogurt zrající v kelímku. Nově všechny naše jogurty obsahujíprobiotika a ABT kultury(Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus), které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.
Čerstvý jogurt z kravského, pasterovaného mléka. Bílý jogurt s ovocnou složkou. Jogurt zrající v kelímku. Nově všechny naše jogurty obsahují probiotika a ABT kultury (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus), které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.
Domací sýr z kravského, plnotučného, pasterovaného mléka. Vyráběný podle tradičních receptur, ruční prací, která dodává sýru nezaměnitelnou chuť. Nakládaný sýr s vlašskými ořechy a brusinkami, česká potravina. Kvalitní výrobek, s jedinečnou chutí brusinek a vlašských ořechů. Nakládaný sýr dopučujeme všem labužníkům, brusinky dodají sýru sladký nádech.
Čerstvé, kravské, pasterované mléko. Mléko pasterujeme technologii šetrné pasterace, přímo po nadojení, při níž jsou zničeny pouze látky, které by mohly uškodit lidskému organizmu. Mléko je základním zdrojem vitamínů pro upevnění imunity.
Syrovátka z čerstvého, kravského mléka. Syrovátka lidskému tělu prospívá nejen vnitřně, ale i vnějším použitím. Při vnitřním užití pomáhá odvádět toxické látky z organismu, podporuje činnost ledvin, upravuje metabolizmus, zlepšuje látkovou výměnu a účinně napomáhá snižování cholesterolu. Je nízkokalorickým nápojem i potravinou, vhodná při snižování nadváhy a velmi vhodná pro těhotné ženy, jelikož nesnižuje hladinu vápníku a odvodňuje.
Zakysaný mléčný výrobek, lahodné chuti, který je zdrojem mnoha živin, obsahuje plnohodnotné bílkoviny, vitamíny D, A, B2, dále probiotika a ABT kultury, které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.
Zakysaný mléčný výrobek, lahodné chuti, který je zdrojem mnoha živin, obsahuje plnohodnotné bílkoviny, vitamíny D, A, B2, dále probiotika a ABT kultury, které příznivě působí nejen na střevní mikroflóru.
Čerstvé, voňavé máslo, z kvalitního kravského pasterovaného mléka. České tradiční máslo, které je z obyčejné snídaně vykouzlí snídani králů, vhodné nejen pro studenou kuchyni, ale také do pečení či k tepelné úpravě.
Přepuštěné máslo, vyráběné z čerstvého másla. Vhodné při smažení, maštění knedlíků, kaší, brambor, do polévek a omáček, k potírání drůbeže, při pečení koláčů a buchet. Přepuštěné máslo má slabě nasládlou, lahodnou ořechovou chuť.
ručně vyráběný tvaroh, kysaný výrobek z kravského, plnotučného, šetrně pasterovaného mléka s obsahem jogurtových bakterií. Tvaroh je výborný především na přípravu pomazánek, či při výrobě různých tvarohových pokrmů. Můžete použít jak na slanou, tak i sladkou variantu vaření.
Tvarohový dezert je vítězný výrobek v soutěži Potravina Královehradkého kraje, pro rok 2013. Díky své jemné konzistenci a smetanovo-vanilkové chuti, je velmi oblíbený nejen u dětí, ale také lahodná svačinka pro dospělé.