Inulin je jemný bílý prášek získaný z kořene čekanky, chuťově působí sladce.
Inulin je jemný bílý prášek získaný z kořene čekanky s nepatrně sladkou chutí. Inulin se ve střevě chová jako rozpustná vláknina, která působí sladkou chutí. Jeho kalorická hodnota je velmi nízká až nulová, podporuje růst vlastních příznivých bakterií bifidobacilus, má tedy prebiotický efekt. Inulin zvyšuje odolnost organizmu, napomáhá omezovat růst škodlivých bakterií, snižovat hladinu cholesterolu. Napomáhá vstřebávání vápníku v těle a jeho ukládání v kostech. Jeho kalorická hodnota je velmi nízká až nu
Inulin je jemný bílý prášek získaný z kořene čekanky, chuťově působí sladce. Inulin se ve střevě chová jako rozpustná vláknina. Jeho kalorická hodnota je velmi nízká až nulová.
Nekalorické tekuté stolní sladidlo na bázi sukralózy je univerzálním sladidlem vhodným zejména k přímému slazení. Vyrábí se ze sukralózy, sladidla připraveného z řepného cukru, který je rozpuštěn v destilované vodě.Sladidlo je vhodné k univerzálnímu použití, především však k přípravě dresinků a k přímému slazení teplých a studených nápojů, dále také např. k zavařování ovoce a zeleniny, přípravě marmelád a džemů, dá se ale samozřejmě také použít při pečení a vaření. Co je SUKRALÓZA Sukralóza je první náhra
Inulin je jemný bílý prášek získaný z kořene čekanky s nepatrně sladkou chutí. Inulin se ve střevě chová jako rozpustná vláknina, která působí sladkou chutí. Jeho kalorická hodnota je velmi nízká až nulová, podporuje růst vlastních příznivých bakterií bifidobacilus, má tedy prebiotický efekt. Inulin zvyšuje odolnost organizmu, napomáhá omezovat růst škodlivých bakterií, snižovat hladinu cholesterolu. Napomáhá vstřebávání vápníku v těle a jeho ukládání v kostech. Jeho kalorická hodnota je velmi nízká až nu
Nekalorické tekuté stolní sladidlo na bázi sukralózy je univerzálním sladidlem vhodným zejména k přímému slazení. Vyrábí se ze sukralózy, sladidla připraveného z řepného cukru, který je rozpuštěn v destilované vodě.Sladidlo je vhodné k univerzálnímu použití, především však k přípravě dresinků a k přímému slazení teplých a studených nápojů, dále také např. k zavařování ovoce a zeleniny, přípravě marmelád a džemů, dá se ale samozřejmě také použít při pečení a vaření. Co je SUKRALÓZA Sukralóza je první náhra