PANELA se vyrábí z cukrové třtiny a je známá též pod názvy: chancaca, piloncillo, panocha, penuche, mascobado, azúcar de turbinado, jaggery, gur, rapadura, papelillo, raspadura, empanizao. Panela svým vzhledem trošku připomíná hnědý cukr nebo med. Nemá ovšem s rafinovaným cukrem ani medem nic společného. Je to sladká ztuhlá šťáva z cukrové třtiny. Na rozdíl od hnědého cukru má panela nesrovnatelně bohatší škálu chutí a hlavně vůní, podobně jako med. Bez použití chemických procesů (jako je např. rafinace)
Kakaové máslo je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a
Kakaový nápoj v prášku, který je slazený BIO třtinovou šťávou, která obsahuje spoustu minerálních látek a je vhodná při stavech vyčerpání. Vyrobeno v ČR. Pravé kakao , které neobsahuje lecitin ani konzervanty. Složení: částečně odtučněný kakaový prášek s obsahem 11,56% kakaového másla, třtinová šťáva Panela Bio. Podíl kakaové sušiny 35%. Energetická tabulka: Doporučený způsob přípravy: 250 ml mléka ohřejeme na teplotu cca 40°C a vyšší, přidáme dle chuti 2-3 kávové lžičky instantního kakaa a pečlivě
Káva, která je přirozeně zbavená kofeinu je vhodná pro všechny, kdo trpí intolerancí na kofein. Zachovává své původní aroma a chuť. Káva pochází z ekvádorské provincie Loja, která je velmi známá krajinou, a která je spojená s vůní kávy a lahodné kuchyně. Zemědělské produkty nejvíce pěstované v provincii Loja jsou kukuřice, suché fazole, cukrová třtina, podzemnice olejná, káva, rýže a banány. Doporučené dávkování: 7-8g / 1 šálek (50-55 dávek / balení)
Jedná se o čistou kakaovou hmotu, vyráběnou z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 100% Kakaová hmota vzniká mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla. Použití: k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. 100% čokoláda . Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Složení: Kakaová hmota s obsahem 53% kakaového másla (= 100% čokoláda) Skladování: Skladujte v
Jedná se o čistou kakaovou hmotu, vyráběnou z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 100% Kakaová hmota vzniká mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla. Použití: k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. 100% čokoláda . Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Složení: Kakaová hmota s obsahem 53% kakaového másla (= 100% čokoláda) Skladování: Skladujte v
Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural odtučněný Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let
Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural odtučněný Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let
kakaové máslo je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a
Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 22 až 22 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let
Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 20 až 22 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let
Jedná se o čistou kakaovou hmotu, vyráběnou z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 100% Kakaová hmota vzniká mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla. Použití: k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. 100% čokoláda . Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Složení: Kakaová hmota s obsahem 53% kakaového másla (= 100% čokoláda) Skladování: Skladujte v
Kakaové máslo je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a
Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 22 až 22 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let
Kakaové máslo je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a