F.Bačík (Kakaové produkty)

Třtinová šťáva PANELA BIO (rapadura), Troubelice, 500g

Třtinová šťáva PANELA BIO (rapadura), Troubelice, 500g

PANELA se vyrábí z cukrové třtiny a je známá též pod názvy: chancaca, piloncillo, panocha, penuche, mascobado, azúcar de turbinado, jaggery, gur, rapadura, papelillo, raspadura, empanizao. Panela svým vzhledem trošku připomíná hnědý cukr nebo med. Nemá ovšem s rafinovaným cukrem ani medem nic společného. Je to sladká ztuhlá šťáva z cukrové třtiny. Na rozdíl od hnědého cukru má panela nesrovnatelně bohatší škálu chutí a hlavně vůní, podobně jako med. Bez použití chemických procesů (jako je např. rafinace)

koupit
Kakaové máslo 500g, Troubelice

Kakaové máslo 500g, Troubelice

Kakaové máslo je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a

koupit
Kakaový nápoj s BIO třtinovou šťávou 500g, Troubelice

Kakaový nápoj s BIO třtinovou šťávou 500g, Troubelice

Kakaový nápoj v prášku, který je slazený BIO třtinovou šťávou, která obsahuje spoustu minerálních látek a je vhodná při stavech vyčerpání. Vyrobeno v ČR. Pravé kakao , které neobsahuje lecitin ani konzervanty. Složení: částečně odtučněný kakaový prášek s obsahem 11,56% kakaového másla, třtinová šťáva Panela Bio. Podíl kakaové sušiny 35%. Energetická tabulka: Doporučený způsob přípravy: 250 ml mléka ohřejeme na teplotu cca 40°C a vyšší, přidáme dle chuti 2-3 kávové lžičky instantního kakaa a pečlivě

koupit
Káva Cafe de Loja bez kofeinu zrnková, 400g

Káva Cafe de Loja bez kofeinu zrnková, 400g

Káva, která je přirozeně zbavená kofeinu je vhodná pro všechny, kdo trpí intolerancí na kofein. Zachovává své původní aroma a chuť. Káva pochází  z ekvádorské provincie Loja, která je velmi známá krajinou, a která je spojená s vůní kávy a lahodné kuchyně. Zemědělské produkty nejvíce pěstované v provincii Loja jsou kukuřice, suché fazole, cukrová třtina, podzemnice olejná, káva, rýže a banány. Doporučené dávkování: 7-8g / 1 šálek (50-55 dávek / balení)

koupit
Kakaová hmota (zlomky 100% čokolády) BIO 500g, Troubelice

Kakaová hmota (zlomky 100% čokolády) BIO 500g, Troubelice

Jedná se o čistou kakaovou hmotu, vyráběnou z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 100% Kakaová hmota vzniká mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla. Použití: k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. 100% čokoláda . Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Složení: Kakaová hmota s obsahem 53% kakaového másla (= 100% čokoláda) Skladování: Skladujte v

koupit
Kakaová hmota (zlomky 100% čokolády) 200g, Troubelice

Kakaová hmota (zlomky 100% čokolády) 200g, Troubelice

Jedná se o čistou kakaovou hmotu, vyráběnou z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 100% Kakaová hmota vzniká mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla. Použití: k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. 100% čokoláda . Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Složení: Kakaová hmota s obsahem 53% kakaového másla (= 100% čokoláda) Skladování: Skladujte v

koupit
Kakaový prášek natural (snížený podíl tuku) 500g, Troubelice

Kakaový prášek natural (snížený podíl tuku) 500g, Troubelice

Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč  (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural odtučněný Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let

koupit
Kakaový prášek natural (snížený podíl tuku) 200g, Troubelice

Kakaový prášek natural (snížený podíl tuku) 200g, Troubelice

Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč  (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 10 až 12 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural odtučněný Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let

koupit
Kakaové máslo 200g, Troubelice

Kakaové máslo 200g, Troubelice

kakaové máslo je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a

koupit
Kakaový prášek natural 500g, Troubelice

Kakaový prášek natural 500g, Troubelice

Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč  (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 22 až 22 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let

koupit
Kakaový prášek natural 200g, Troubelice

Kakaový prášek natural 200g, Troubelice

Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč  (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 20 až 22 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let

koupit
Kakaová hmota dóza 500g, Troubelice

Kakaová hmota dóza 500g, Troubelice

Jedná se o čistou kakaovou hmotu, vyráběnou z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 100% Kakaová hmota vzniká mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 53% kakaového másla. Použití: k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. 100% čokoláda . Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů. Složení: Kakaová hmota s obsahem 53% kakaového másla (= 100% čokoláda) Skladování: Skladujte v

koupit
Kakaové máslo 500g (dóza), Troubelice

Kakaové máslo 500g (dóza), Troubelice

Kakaové máslo je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a

koupit
Kakaový prášek natural 1kg, Troubelice

Kakaový prášek natural 1kg, Troubelice

Je produkt z nepražených bobů, který vzniká lisováním kakaové hmoty. Při tomto procesu se oddělí kakaové máslo cca 45% a tomu, co zůstane, se říká kakaový koláč  (torta, Cocoa, cake). Kakaový koláč obsahuje 22 až 22 % kakaového másla. Po rozemletí koláče vzniká kakaový prášek. Použití: pečení (dorty, buchty), na kakaové nápoje, čokoládové výrobky, pro cukráře, pekaře, atd. Složení: Kakaový prášek natural Skladování: Skladujte v suchu, trvanivost až 5let

koupit
Kakaové máslo BIO 500g, Troubelice

Kakaové máslo BIO 500g, Troubelice

Kakaové máslo je dodávané natural nedeodorizované (není ani částečně zbavené vůně) ve zlomcích. Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a

koupit