25 g směsi zalijeme 150 ml horkou vodou (cca 80°C) a zamícháme. Již nevaříme.
Vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů, k zahušťování omáček, mletých mas, pro odlehčení bramborových knedlíků a těst.
Vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů, k zahušťování omáček, mletých mas, pro odlehčení bramborových knedlíků a těst.
Vhodná k obalování místo klasické strouhanky a k následnému smažení - masa, zeleniny, žampionů, sýrů, k zahušťování omáček, mletých mas, pro odlehčení bramborových knedlíků a těst.
Japonská strouhanka má základ v pěšeničné mouce a někteří výrobci bohužel i palmový tuk a konzervanty. Extrudo panko strouhanka je ze 61%kukuřice, rýžová mouka, cizrna, třtinový cukr a sůl.
Křehký plátek s cizrnou v jogurtové polevě bez lepku. Vhodná svačinka do školy, na cesty nebo do auta. Díky obsahu vlákniny jde o sladkou, zdravější verzi svačinky.
Křehký plátek s perníkovým kořením v hořké polevě bez lepku a bez laktózy. Velikost balení je vhodná právě na sladkou svačinku ať už do práce nebo do školy, nebo jen tak na výlet. V balení jsou 2 křehké plátky.
Panko strouhanka vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a mořských plodů, zeleniny, nebo sýra. Použijte podle návodu uvedeném na obalu.