Tuňák v olivovovém oleji je konzervovaný tuňák chytaný ve španělských vodách. K výrobě se používá oblíbený druh a to tuňák pruhovaný. Tuňák se hodí pro teplou i studenou kuchyni např. k těstovinám, do salátů, pomazánek nebo na pizzu.
Tuňák v rajčatové omáčce je konzervovaný tuňák chytaný ve španělských vodách. K výrobě se používá oblíbený druh a to tuňák pruhovaný. Tuňák se hodí pro teplou i studenou kuchyni např. k těstovinám, do salátů nebo pomazánek.
Tuňák ve slunečnicovém oleji je konzervovaný tuňák chytaný ve španělských vodách. K výrobě se používá oblíbený druh a to tuňák pruhovaný. Tuňák se hodí pro teplou i studenou kuchyni např. k těstovinám, do salátů, pomazánek nebo na pizzu.
Tuňák ve vlastní šťávě je konzervovaný tuňák chytaný ve španělských vodách. K výrobě se používá oblíbený druh a to tuňák pruhovaný. Tuňák se hodí pro teplou i studenou kuchyni např. k těstovinám, do salátů, pomazánek nebo na pizzu.