Kulinářská specialita z kešu ořechů je alternativou kravské a sójové smetany. Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny, do moučníků nebo čaje. Neobsahuje laktózu, lepek, cholesterol a sóju.
Kulinářská specialita z kokosového krému je alternativou kravské a sójové smetany. Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny. Neobsahuje laktózu, lepek ani sóju. Oproti klasické verzi obsahuje navíc červené kari a chilli. V biokvalitě.
Kulinářská specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové smetany. Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny, do moučníků nebo čaje.
Kulinářská specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové smetany. Ochucena muškátovým oříškem.
Rostlinný nápoj z ovesných vloček na vaření i do studené kuchyně jako náhrada živočišného mléka pro alergiky nebo vegany. Má jemně nasládlou chuť.
Kulinářská bio specialita z kokosu je alternativou běžného či sójového mléka. Nápoj můžete přidat do omáček, polévek nebo moučníků. Neobsahuje laktózu, lepek, sóju ani cukr.
Kulinářská specialita z mandlí je alternativou běžného mléka. Nápoj můžete přidat do moučníků, milkshaků nebo si ho vychutnat samotný. Neobsahuje laktózu, lepek, sóju a je v biokvalitě. Má příjemnou sladkou chuť.
Kulinářská specialita z lískových ořechů je alternativou běžného mléka. Nápoj můžete přidat do omáček, polévek nebo moučníků. Neobsahuje laktózu, lepek a sóju. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Rostlinný nápoj z mandlí můžete použít na vaření i do studené kuchyně jako náhradu živočišného mléka pro alergiky či vegany. Má jemně nasládlou chuť.
Kešu alternativa smetany je lahodná, lehce stravitelná náhrada kravského mléka a smetany. Je méně tučná, veganská a zkrátka skvělá.
Kokosová alternativa smetany se hodí pro kulinářské výtvory, báječně vynikne v indických porkmech, v kombinaci s jahodami či v jiných dezertech.
Mandlová alternativa smetany Vám úžasně poslouží při výrobě omáček, polévek či jiných pokrmů, které potřebují získat na jemnosti a hebkosti.
Mandlová alternativa smetany Vám úžasně poslouží při výrobě omáček, polévek či jiných pokrmů, které potřebují získat na jemnosti a hebkosti.
Specialitu pro kulináře z kešu oříšků můžete přidat do omáček, polévek, těstovin, zeleniny, do moučníků, kávy i čaje. Neobsahuje laktózu, lepek, přidaný cukr, cholesterol ani sóju.Obsahuje pouze 8 % tuku.Přednosti a výhody: bez sóji bez lepku bio produkt bez přidaného cukru bez živočišných surovin dlouhá trvanlivost i bez chemie Složení: Voda, KEŠU OŘECHY* 7 %, slunečnicový olej*, stabilizátor (arabská guma, xantan), mořská sůl.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.Alergeny: Kešu. Může obsaho
Kulinářská specialita z kokosu je alternativou kravské a sójové smetany