365 – Gastromapa Lukáše Hejlíka je kniha, kterou nutně potřebuješ pokud rád cestuješ.
Manželé Kučovi vám přináší kuchařku s návodem jak žít s chutí a vařit s láskou.
Lukáš Hejlík vaří se svými přáteli a dalšími hosty na různých místech při různých příležitostech během celého roku.
vazba tvrdá, jako nové 365 stran Jmenuje se 365, a to hned z několika důvodů – dělal jsem ji 365 dní, má 365 stran, ale především přináší 365 tipů ze všech českých luhů i moravských hájů. Podniky jsem rozřadil do 31 kapitol,...
Vaření pro babičky, které mají klasickou kuchyni v malíčku, ale nevědí si rady s moderními jídly, surovinami i postupy. Většinou nemají přístup k internetu a/nebo nemají dovednosti vyhledávat si recepty a informace o surovinách. Jak se s nimi poprat a co jednoduchého uvařit, když do experimentování se babičky příliš nehrnou? Proč je i pro babičky dobré zkusit nové trendy a trochu obměnit klasický jídelníček? Pro některé je inspirující držet krok s dobou, další se rády pochlubí vnoučatům, že také zvládno
Tahle kniha je kuchařkou se vším všudy. Výsledkem vaření autorek, mladých designérek Žanety a Lucie, ale není jídlo. Jsou to recepty na tělo, které uspokojí touhu jak po luxusním séru, anti-age proceduře, tak po udržitelné péči o domácnost nebo zábavně stráveném odpoledni s kamarády či dětmi. V knize se řeší nejen naše vlastní individualita – každý máme jiné potřeby, tělo i chutě, ale také produkce, spotřeba a udržitelnost, protože to všechno neodmyslitelně patří k lifestylu dnešní doby! Krásná kuchařka
Cancák autora Matěje Pospíšila nebyl plný canců od jeho kamarádů, trampských souputníků, ale byl celý počmáraný recepty. Tu něco na oheň, tu jídlo z milovaných houbiček, pomazánky do vlaku, nějaká ta polívka z kotlíku... Matěj se jal nelehkého úkolu: Vytvořit autentickou kuchařku pro všechny trampy, hoboes, čundráky, vandráky a kovboje. Kuchařku plnou voňavých jídel, a to nejen klasicky českých, ale i těch říznutých dálkami. Vše samozřejmě v pohodě uvařitelné na vaší chalupě, v lese, ale třeba i v panelák