Co takhle ochutnat něco speciálního? Toto jelení paté je vynikající kombinací čerstvého jeleního masa, jater a sladkého vína Pedro Ximenez. Krémová paštika, se kterou zabodujete na pikniku, rodinné hostině i při romantické večeři ve dvou.
Dopřejte si předkrm jako z restaurace – krémové paté z černých iberských prasátek. Jedná se o překvapivě jemnou kombinaci tradiční španělské iberské paštiky a inovativního svěžího nádechu třešní. Dokonalý příklad moderní kuchyně založené na poctivé tradici
Kdo by nemiloval pečené červené papriky? Jen ta zdlouhavá příprava… Tyto papričky však chutnají přesně jako domácí, jsou pečené v peci a pokrájené na drobné plátky. Svou nasládlou chutí a šťavnatostí obohatí pizzu, bruschettu, ale doporučujeme vyzkoušet také v salátu či na čerstvém, křupavém chlebu.
V ČR stále poměrně netradiční, ale taaak vynikající. Na čtvrtky krájená artyčoková srdíčka v nálevu připravovaném podle starodávného receptu z Alicante – pouze s olejem, česnekem, petrželkou, bazalkou a vinným octem. Ideální delikatesa, pokud chcete vyzkoušet něco nového.
Přesuňte se do prosluněného Španělska s jednou z jejich nejtypičtějších polévek – lahodnou rajčatovou polévkou podávanou za studena. Toto gazpacho je vyrobeno z čerstvých španělských rajčat zrajících na slunci. Spolu s česnekem a prémiovým olivovým olejem vám zajistí nejen skvělý, ale i zdravý předkrm nebo svačinu.