Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Karamelizované: Med Mikrobiologické: Kvasnice Tropické ovoce: Ananas, Banán, Cukrový meloun, Mango
Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Kořenité: Vanilka, Skořice Karamelizované: Karamel, Lesní med Tropické ovoce: Cukrový meloun, Mango Sušené ovoce: Fíky
Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Dřevité: Mírně ožehnuté dřevo Kouřové: Pražená káva Peckové ovoce: Švestka Bobulové ovoce: Borůvka, Černý rybíz, Ostružina Tropické ovoce: Banán
Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Karamelizované: Med Mikrobiologické: Bílý chléb Jádrové ovoce: Zelené jablko Tropické ovoce: Ananas, Banán, Mango Sušené ovoce: Sušený banán
Tóny které můžete objevit v chuti nebo buketu vína: Karamelizované: Med Mikrobiologické: Chlebová kůrka Tropické ovoce: Ananas, Banán, Cukrový meloun, Mango Vařené ovoce: Kandované ovoce